Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Instagramom valahogy jelezni kell, ha kapcsolatban van az ember, pl. közös fotó?
Te jó ég, egy újabb ilyen közösségi média megszállott...
Amíg nagy bunkóságnak tartod, hogy nem teszik ki, jobb, ha nincs kapcsolatod. Agyilag még nem tartasz ott.
Én tudod mit tettem? Titkosítottam a kapcsolati státuszom. Ennyi.
Ezt a marhaságot...eltitkolod meg másnak kínálód magad, bunkóság.
Nem vagy százas.
Nekem sincs kinn a kapcsolati statuszom és? Kép van kinn pár és ennyi, akinek ebből nem világos az buta.
N
5 éve vagyunk együtt, házasok vagyunk, de a kapcsolati állapotunk, se egy közös képünk nincs. Mondjuk az utolsó képet mindketten még azelőtt tettük ki, hogy egyáltalán megismertük volna egymást. Sőt a nevemet se írtam át a házasságkötés után. A barátaim tudják, hogy férjhez mentem, a volt általános iskolás osztálytársaimnak pedig, akiket 20 éve nem is láttam, nem hiszem, hogy fontos tudniuk.
Ez nem a tini párkapcsolatok témakör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!