Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezzem a vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem a vissza a barátnőmet a sugardaddy-jétől?

Figyelt kérdés

Márciusban én és a barátnőm munkanélküliek lettünk. A párom egyetemre jár önköltséges képzésre, és mellette albérletben éltünk (kb 200 ezer Ft fix havi kiadás). Tehát anyagilag padlóra kerültünk, mert egyedül én kaptam álláskeresési járulékot (a párom nem mert nappali tagozatos egyetemistaként nem kaphatott) és más nem bevételi forrásunk nem volt. Segítséget családtól nem kaptunk. Ekkor született meg életem egyik legmeggondolatlanabb döntése: sugardaddyt és sugarmummyt keressünk. Tehát egy urat/hölgyet aki testi szolgáltatásokért (sok esetben együtt töltött időért) cserébe pénzt ad havi rendszereséggel.

Párom vonakodva belement a kilátástalanság miatt. Feltétele azt volt, hogy mindenről tájékoztassuk egymást (üzenetről, kalandról és főként arról hogy ki hova megy pontosan).

Nekem rövid pár hetes kalandjaim voltak 40 feletti nőkkel, de keveset fizettek és inkább éreztem magam férfi örömlánynak. Az ok az volt, hogy nem volt kisportolt testem és nem vagyok akrobata az ágyban.

A barátnőm az egyik népszerű társkeresési (fizetős) portálon keresgélt. Sőt sok esetben én is segítettem neki. Végül rátalált egy egyedülálló 35 éves menedzserre április végén (Milán). Találkoztak és a barátnőmnek is szimpatikus volt (korábbi találkozóin csupa fétisekkel rendelkező, asszonyt csaló férfiakat fogott ki).

Milánnal megegyeztek abban, hogy hetente 1 este és egy hétvégi teljes napot vele töltött a barátnőm, ha találkoznak ismerőssel akkor párjaként mutatja be. Nem feltétlen volt minden esetben testi kapcsolat. Rendszeresen kapott tőle pénzt, de emellett rengeteg programra elvitte őt (főleg júliust követően).

Jelenleg a párom kvázi nála lakik és a srác nyíltan felvállalja a családja és a barátai előtt (párjaként mutatja be). Továbbra is kap havi juttatást, aminek jelentős részét haza adja nekem. Nem is lenne rá szüksége mert Milán eltartja őt minden szinten. Néha haza jön és ő állítja hogy még szeret, de Milánnal is törödnie kell.

Szóval a kérdés az ,hogy hogyan szerethetném vissza a barátnőmet? Anyagi problémáink részben megoldodtak, mert találtam állást (tehát neki nem feltétlen kellene dolgoznia).

#párkapcsolat #surgardaddy
2020. okt. 7. 16:01
1 2
 11/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:
56%
9-es: Szerencsére a srác már azóta dolgozik. Úgyhogy ebből a szempontból valamelyest (mondom: VALAMELYEST) megoldódott a dolog.
2020. okt. 7. 16:40
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

Jó nagy kamu... :D

SugarMommy igaz?

Nem sokat fizettek.... na takarodj.

:D

Neked még csak lázálmodban sem történik olyan, hogy egy 40+os nő szóba áll veled te nyomorult.

2020. okt. 7. 17:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha dolgozik a srác miért nem ment vissza a csaj? És miért támogatja a srácot?
2020. okt. 7. 18:15
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
#13: mert kamu az egész
2020. okt. 7. 18:30
 15/17 anonim ***** válasza:
88%

Es Milan tisztaban van azzal, hogy a "baratnojenek" ott vagy te?! Mert szerintem teged csak lakotarskent emleget, - ha egyaltalan valaha is szoba kerultel. Plusz eleg fura helyzet lenne, ha belebotlanatok az egyik ismerosebe, akinek mar be lett mutatva mint baratno.

Szokatlan helyzet- mar ha tenyleg valos. Szamomra elkepzelhetetlen, hogy barkinek "kolcsonadjam" a parom, akar 1 percre is! Mar a gondolattol is rosszul vagyok!

A korona nekunk is betett, a parom ingatlanos es a koronavirus miatt, elegge visszaesett a kereslet a fovarosban (is). Honapokig semmi sem jott ossze neki 1-2 kiadason kivul, de az edes keves volt. En dolgozom es sajat hazra gyujtunk. Sec perc feleltunk volna minden megtakaritast, ha tovabb eljuk a regi eletunket. Valtoztatni kellett. Most nala (szulokkel, testver) lakunk es ez igy is marad, mig tart a jarvany (felmondtuk a budai alberletet). A parom nehezen viselte, hogy vissza kellett koltoznie a szuloi a hazba, foleg mert eleg szukosen ferunk el. Kb. hatralepeskent fogta fel, de mostanra szerencsere benne is tisztazodott, hogy ez volt a legjobb dontes. Soha a budos eletbe eszembe nem jutna ot "aruba bocsajtani" vagy forditva.

A baratnodet pedig akar el is engedheted. Mondjuk en eleve nem lennek olyan ferfival egyutt, akinek ilyen hulye otletei vannak. Szeretem ha valaki krizishelyzetben megorzi a jozan eszet.

31N

2020. okt. 9. 04:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Állás most is van. Esetleg vált az ember,vagy lenntebb ad a bérigényén,vagy végzettségétől eltérő állást keres. De munkát lehet találni még vidéken is.
2020. okt. 9. 09:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Végül elengedtem őt. Megbeszéltük, hogy csendesen elválunk
2020. okt. 18. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!