Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel megismerkedtem pár hónapja és a tudtára is adtam, hogy szeretném, ha komoly kapcsolat lenne köztünk. Ő akkor azt mondta, hogy nem szeretne komoly kapcsolatot velem, de ennek ellenére mégis tart a dolog azóta is. Kicsit olyan, mintha együtt lennénk, napi szinten beszélünk, ha találkozunk csókkal válunk el, tehát meg van a kölcsönös vonzalom köztünk, de mégse akarja felvállalni komolyabban. Más férfi nincs a dologban. Mi lehet a baj?2020. okt. 6. 20:40
11/11 anonim válasza:
Én akkor viselkedtem igy a férfival ha "túl kedves volt". Szerettem vele lenni, jo volt, de papucskent tekintettem rá, mert akármit mondtam megcsinált, úgy történt ahogy en akartam.
Sajnos én nem vagyok jó vezető, így az a kapcsolat (ami nem lett felvallalva) kudarcba fulladt mert a kezembe adta az irányítást.
Szerintem legyél kicsit tökösebb, mutasd meg, hogy elveszithet. Nem tehet talonba, azt senki nem érdemli meg.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!