Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ebből problémát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ebből problémát csinálnátok, zavarna titeket?

Figyelt kérdés
Zavarna, ha nagyon ritkán látnátok a barátnőtökön, hogy ivott? Ne hatalmas mennyiségekre gondoljatok és ne is tömény alkoholra, pláne nem minden nap. Alapvetően 2-3 sört vagy fröccsöt szoktam inni hétvégente, de néha lesz abból 4 is. Csak akkor látszik rajtam egy minimálisan, ha fáradtabb vagyok, vagy nem ettem olyan sokat előtte. Vagy úgy látszik, hogy kicsit lassabb leszek és elálmosodom, vagy pont az ellenkezője, jobb kedvem lesz és többet nevetek. De az esetek 90%-ában egyáltalán nem látni rajtam. Elesni, hányni, rosszul lenni, kiabálni, kötözködni, egyszóval megalázni magam sosem szoktam.

2020. okt. 6. 17:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azt ő is tudja, hogy szoktam barátokkal inni, csak azt nem nézi jó szemmel, ha sokáig maradok vagy ha 2-3-nál többet iszom. Volt ebből pár vitánk már, nem 16 éves vagyok és nem az apám szerintem, hogy ezeket megszabja, tudok magamra vigyázni. Csak kíváncsi voltam mások véleményére is, köszi a válaszokat :)
2020. okt. 6. 18:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes figyelni ilyenkor a viselkedésükre, hogy pontosan mire reagálnak érzékenyen. Nem biztos, hogy az alkohol a problémája... Ha más programot csináltok barátokkal ami nem tartalmaz alkoholt, akkor is problémázik? Mert így szoktak indulni a korlátozó kapcsolatok, húzza a száját mindenre, amiben ő nem vehet részt... Figyelj oda és ne hagyd, hogy megszabja kivel mit csinálj. Ez oda - vissza is így van, ha férfi lennél, akkor is ugyanezt mondanám. Kell a szabad tér, nem vagytok egymás szülei. Amíg nem részegen állítasz haza, nem kell másnak vigyáznia rád meg kísérgetni, csak megiszol pár fröccsöt addig semmi beleszólása nincs ebbe.

#10-es voltam.

2020. okt. 8. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!