Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha megtetszett 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha megtetszett 1 olyan pasi, akit a haverjai " csajozós, pernahajder " jelzővel illetnek, de amikor én beszélgetek vele, totál más?

Figyelt kérdés
őszintén beszélt a dolgairól, sőt, a legutóbbi barátnőjével se azért szakitottak, mert ő volt a hibás.. miből lehet észrevenni, ha valaki szélhámos?
2010. aug. 8. 02:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
még jó hogy úgy beszél veled hogy az neked tetszik. mégis miért mondják rá, hogy csajozós? azért mert tudja mit akarsz hallani. te meg aztán megint megéred a pénzed, hogy a barátod mellett ilyeneken agyalsz. azt azért csak hidd el, hogy ha azt mondják rá, hogy csajozós akkor koppanni fogsz. valószínüleg sűrűn váltogatja a partnereit, te is így fogsz járni.
2010. aug. 8. 08:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én barátnőim/ismerőseim is azt mondták, hogy ez a srác nekik nem szimpi/bunkó, de velem teljesen más volt, vagy csak ők látták rosszul. Összejöttem vele, eddig nem bántam meg, most viszont van egy kis bibi de remélem megoldódik, mert én már eléggé oda meg vissza vagyok érte. Rólam tudni kell, hogy inkább az eszemre hallgatok, szóval csak óvatosan, fenntartásokkal vágtam bele ebbe az egészbe, és várom, hogy meggyőzzön arról, hogy nincs okom aggodalomra.
2010. aug. 8. 08:43
 13/14 A kérdező kommentje:
nem, nem, nekem semmi szépet, vagy ilyesmit nem mondott, amivel be tudna fűzni.. csak olyan.. aranyos.. én 20 vagyok, ő 23.. és nem vagyok naiv liba, végülis, én se akarnék tőle, vagyis inkább úgy fogalmazok, h nem várnék tőle semmi komolyat, csak kipróbálnám, aztán meg legyünk haverok.. de ez igy elég fura, h azt mondom neki, h figyelj már, szexeljünk egyet - kettőt, aztan meg legyünk barátok. :) amugy meg az én pasim se sokkal különb, az egész kapcs. unkat végigismerkedte, flörtölte, stb. más csajokkal.. :S miért nem hagytam el?? nem tudom.. és ő még a szemembe is hazudott.
2010. aug. 8. 10:40
 14/14 pappmartin ***** válasza:

nemis minden fiú hazudik.

megvagyok sértődve

2010. aug. 13. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!