Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Szerintetek mitől jó egy kapcsolat?
.egymásrafigyelés
.törődés
.jólét
.jóllét
Nem csak a kapcsolat elején figyelmes, hanem mindig. Nem kellenek drága ajándékok, de 1-1 meglepi program, vagy valami apróság amit szeretek. (nyilván ezt viszonzom is)
Én azt is szeretem pl, ha azzal lep meg, hogy elém jön, amikor végeztem munkában. Ezek az aprosagok nagyon jól tudnak esni.
Ami fontos még, hogy nem szabad hagyni, hogy leuljon a dolog. Változatos programokra van szükség, amiben mind a 2en örömünket leljuk.
Lehessen megbeszelni normálisan, ha valami problémánk van, mert ugye egy kapcsolat sem lehet felhőtlen.
Szeretem, ha a tudtomra adja, hogy még hosszú idő után is tetszem neki, én vagyok a nr1, bókol.
Szeretem, hogy aggódik értem, érdekli mit csinálok, mi van velem és szereti tudni, hogy biztonságban hazaértem.
Ezek személyes tapasztalatok én ezekből érzem, hogy fontos vagyok és szeretve vagyok. Szerintem, ha ezek megvannak, nagy baj nem lehet. :)
Köszönöm szépen. Így már én is tudom mi az amit nem vagy rosszul csinálok.
Sajnos sok rossz kapcsolatban voltam és nem tudom mi a jó vagy normális kapcsolat.
Szívesen várom a további véleményeket. :)
Ha van szex. Sok szex. Jó szex.
Ha azért megy el veled valahova, mert az életed része akár lenni és nem a program az elsődleges, amit te nem feltétlenül mindig szeretsz. Ha figyel rád és kommunikál. Ha megbecsül, tisztel. Ha akkor is gondol rád, amikor épp vásárol és neked is visz haza csokit, mert tudja, hogy szereted.
Ha elfogad és élvezi a társaságod.
Ha mindkét fél azt kapja a másiktól, ami miatt belement a kapcsolatba.
Kinek biztonság,bizalom, hűség,család, kinek a pénz, kinek a jó szex.
Ehhez viszont kell az őszinteség, hogy az elején kiderüljön ki mit vár, ki mit tud nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!