Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nálatok egyértelmű hogy első ottalvás egyenlő szex?
Figyelt kérdés
17L2010. aug. 7. 23:15
11/22 anonim válasza:
Igeen, "nem egyenlő"-t jelent :P
Hogy ne lenne "értelme", hogy együtt aludjanak? Szerintem jó érzés lehet nagyon már az is, ha együttaludhatnék azzal, aki szeretek.
12/22 anonim válasza:
!= nem kocka nyelv :D programozásnál használatos jelölés
13/22 anonim válasza:
én csaj vagyok, de nálam az első ottalvás egyenlő a szexel
14/22 StephanieXx válasza:
Remélem,hogy azt jelenti,mert többet akkor fel nem megyek fiúkhoz:D
Na de komolyan...A fiúk már a csóknál is a szexre gondolnak,mikor csak csókoloznak.
Ha a barátom Nálam alszik,van szex.Mindig.
15/22 anonim válasza:
23:37 Akartam kérdezni hogy voltál-e már lánnyal. Aztán elolvastam mégegyszer hogy mit írtál "Szerintem jó érzés lehet". Na, szóval maradj csendben!
16/22 anonim válasza:
Utolsó, tök jó neked, hogy az összes fiút ilyen jól ismered, csodállak ezért a tudásodért.
17/22 anonim válasza:
Nem, nem egyenlő a szexszel. Az ottalvás egy ideig nem erről szól. Maga az összebújás, az ölelve alvás is hihetetlen érzés. Ahogy arra kelsz, h a másik hozzádbújik. Nem kell rögtön elhamarkodni a dolgokat,mert utána nem tudod élvezni az apró dolgokat.
18/22 anonim válasza:
Jó lett volna ha mindenhova odaírtok kort meg nemet kiváncsi lettem volna ezeket ki írta. Mindenesetre próbáljatok meg aludni álló fasszal. 30/F
19/22 anonim válasza:
Nálunk nem volt egyenlő. 21/l, 24/f
Sőt, bármilyen hihetetlen még mindig előfordul, hogy csak együtt alszunk, nem is kevésszer.
20/22 anonim válasza:
" StephanieXx válasza:
Na de komolyan...A fiúk már a csóknál is a szexre gondolnak,mikor csak csókoloznak. "
Ezt a baromságot melyik idióta nőimagazinban olvastad?
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!