Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nálatok egyértelmű hogy első ottalvás egyenlő szex?
Figyelt kérdés
17L2010. aug. 7. 23:15
1/22 anonim válasza:
Én lány vagyok és szerintem nem. Barátommal amikor 4x-re aludtunk együtt akkor próbálkozott be elsőre, addig szóba sem jött a szex téma:D
2/22 anonim válasza:
törödj bele h a 2. ottalvásnál is egyértelmű:D
3/22 anonim válasza:
Nem, legalábbis szerintem ottalvás != szex.
4/22 A kérdező kommentje:
De a bepróbálkozás is függ attól, hogy mennyi ideje vagytok együtt. nem?
2010. aug. 7. 23:21
5/22 A kérdező kommentje:
!= ? ez mi?
2010. aug. 7. 23:22
6/22 anonim válasza:
hát mi 3hónapja voltunk együtt amikor "beprobálkozott" és 1 hónaposan aludtunk elsöre együtt
első voltam
7/22 anonim válasza:
Ez a férfi vérmérsékletétől függ. Én pl. tuti szenvednék úgyhogy nem vállalnám szex nélkül.
8/22 A kérdező kommentje:
hát már csóknál is elég heves..
szerintem nem bírná szex nélkül
2010. aug. 7. 23:27
9/22 anonim válasza:
Hát , szerintem , felesleges lenne ott aludni bárkinél is , ezt úgy értem hogyha csak aludni mész el oda , akkor annak semmi értelme , aludni lehet otthon is...
Ha már elmész valakihez éjszakára , akkor pont ne aludni menj oda....
10/22 anonim válasza:
!= Nem egyenlőt jelent kocka nyelven.
Amúgy szerintem rajtad múlik. Az a legvalószínűbb, hogy reménykedik, de nem fog erőszakoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!