Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szerelem mindent legyőz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem mindent legyőz? Kicsit hosszú lesz de nagyon magam alatt vagyok?

Figyelt kérdés

Kb.3 hónapja egy szórkozóhelyen megláttam egy nagyon jóképű srácot.Azonnal azt éreztem,hogy ez a pasi kell nekem.Meg is tettem felé az első lépéseket.Mivel ő vidéken dolgozott és nemrég jött vissza így kb. 1 hónpja találkozunk minden nap.

Ez alatt az egy hónap alatt biztossá vált bennem hogy ő az a pasi akit minden nő keres az életben.Mármint nekem ő az igazi.

Nagyon figyelmes intelligens aranyos.Szóval gyorsan elvarázsolt.

Aztán a tegnapi este után úgy érzem lehet hogy ezt még sem kellett volna.

Már korábban is szeretem volna vele lefeküdni de ezt valahogy mindíg kikerülte.Kicsit csodálkoztam is rajta,de úgy voltam vele hogy biztos nem szeretné elkapkodi.

Persze én már napok óta rá vagyok gerjedve.Volt olyan hogy munka közbe rágondolam és totál nedves lettem.

Szóval ezek tudatában úgy terveztem hogy én lépek a tettek mezejére,és tudattam vele hogy este mire várhat.

Csak hogy nekem tegnap megjött(holnap kellene)de úgy voltam vele hogy egye fene viszont ha már őt felcsigáztam hát kap is tőlem valamit,és így neki is hátha könnyebb lesz majd az első "igazi" együttlétünk.

Este találkoztunk nála,ő spagettivel várt,és puding volt a desszert(mondom hogy igazi úriember).Beszélgettünk és előkerült a kedvenc borom(ezt is tudta)oldódott a hangulat egyre közelebb kerültünk egymáshoz.Ő elkezdett siomgatni és csókolgatni,de olyan érzékien hogy így még soha egy férfi sem érintett meg.Bevallom többször megfordult közben a fejemben,hogy nem érdekel mi van magamban akarom érezni,aztán ezeket a gondolatokat gyorsan el is hesegettem.Még egy fél óráig csináltuk ezt.Én már csak bugyiban voltam rajta viszont még farmer volt és csak felülről volt ruha nélkül.(micsoda teste van...nem az a kigyúrt kockahas hanem az az igazi izmos férfitest széles vállak gyönyörű hát és pont annyira szőrös ami még nem zavaró)

Hírtelen erősen hátradöntöttem és lehúztam a nadrágját,elkezdtem.......szóval lekerült az alsó is,és itt jött a feketeleves.

Minden összpontosításomra szükség volt arra hogy ne vegye észre az arcomon a fintort.De valahogy leküzdöttem és sikeresen kielégítettem.Majd miután jó volt neki már nem erőltettem a szexet.Nem tudtam,hogy mit is akarok de nem akartam elhamarkodottan dönteni ezért ottt maradtam estére.Ő persze továbbra is úriemberként viselkedett leste minden kívánságomat egész este simogatott ölelgetett csókolóztunk.Eekben a pillanatokban megint azt éreztem hogy csak ő kell nekem és nem érdekel hogy mekkora.

Aztán ő elealudt,engem pedig nem hagyott nyugodni a dolog és úgy döntöttem hogy álmába felállítom neki és megmérem mert nem volt sok pasival dolgom(9)de ilyen kicsit még nem láttam.Szóval fogta egy vonalzót az asztalról és lemértem az eredmény 11cm volt.

Gondolkodni esm volt időm azon,hogy én ebből érzek-e majd valamit,mert mint később kiderült ahogy én felkeltem ő a mozgásra felébredt.Aztán mikor elkezdtem neki felállítani már direkt nem szólt gondolta megvárja ebből mi sül ki.

Szóval gondolhatjátok mikor odatttem a vonalzót.......

Mivel úgy voltam vele hogy ebben a szituban már csak az őszinteség segíthet elmondtam neki töredelmesen hogy kétségeim voltak és azt is hogy akár hiszi akár nem eddig mind a 9 hapsinak(akivel dolgom volt az életben)nagy farka volt(nem volt mind 20as de szerintem a legkisebb is 16biztos volt).

Na erre kiderült hogy neki nagyon sokáig komplexusai voltak de olyan mértékben hogy fiatalon 1 évig járt vele agytúrkászhoz.

Valamint azt is elmondt hogy kezdett hinni a dokinak mert az elmúlt 4,5évben(azóta nem jár már)6 lánnyal volt dolga ebből 5 lánnyal ő szakított és csak a6. vele.De ott a szexig nem jutottak el.

Majd megköszönte hogy 31éves korára újra előoztam belőle ezt a kisebbségi érzést.Majd hozzátette hogy az a baj már belémszeretett és nem tudja mi legyen,viszont most arra kér hogy menjek el(a taxit is ő fizette nem akrtam de a zsebembe nyomta)és ma felhív.Persze nem hívott,az én hívásaimra nem reagál és délután az msn üzeneteimre sem,miközben közös ismerősünkkel beszélgetett.

Aztán most tudtam meg(szóval van egy lány aki mixer azon a helyen ahová járni szokott és aki nagyon erősen hajt a pasimra amit már én is észrevetem sőt le is állítottam.A barátom azt mondta róla,hogy tetszik neki a lány és valami el is indult köztük csak én közbejöttem és borítottam mindent.A lány viszont olyan erősen nyomul rá hogy amikor együtt vagyunk ott akkor is pofátlanul oda jön hozzánk és a szemem láttára flörtöl vele)hogy ő elment bulizni a haverokkl és ez a lány is ott van velük.Tehát 3 fiú és 3 lány a felállás.És kb. 10 perce kaptam pasimtó gy sms-t hogy majd beszélünk de neki most gonolkodni kell,és higyjem el nézni fogja azt hogy nekem mi a jó.

Én meg most itt ülök kisírt szemekkel és tehetetlenségemben nem tudok mást csinálni csak írni ide és megkérdezni azt hogy ti szerintetek mi lesz kettőnkel?

Főleg fiúk válaszára lennék kíváncs hogy ti mit tennétek ha azt éreznétek hogy a párotoknak nem elég a ti mértetek?

Egyébként abban is biztos vagyok hogy lefeküdtem volna vele és adtam volna bőven időt kettőnknek arra hogy összeszokjunk és kitapasztaljuk azt melyik pózok is azok amelyben az ő méretével is felejthetetlent tud nyújtani

De ez a dolog nagyon rosszu jött ki.

Szerintetek van még esélyem arra hogy egem válasszon?

Vagy ma este ő össze is jön ezzel a lánnyal?

Akire(most őszinte leszek)van okom írigykedni mert szebb és csinosabb mint én valamint a mellei is nagyobbak és tudom azt hogy a pasimnak bejönnek a ngy mellek.De ő egyszer mégis a kisebbet választotta én meg voltam olyan hülye hogy egy ilyen gyerekes dologgal ezt elrontsam.

Kérlek írjatok alami biztatót mert órák óta bőgök már fájnak a szemim.

Lassan befejezem mert regényt írok.

Megkérném a komolytalan embereket,hogy próbáljanak meg ők is valami értelmeset írni mert most egy ember érzelmeiről van szó.

Köszönöm.

Niki26

2010. aug. 7. 22:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Bíztatót? Nemsokára jön az ősz és végre olcsóbb lesz a benzin.
2010. aug. 7. 22:51
 2/19 anonim ***** válasza:
én biztos 1000% hogy nagyon megbántódtam volna, és inkább(már bocs) de otthagytalak volna, hogy ilyet képes vagy ,,megtenni'' :S Nem személyes dolgokból írtam ezt, de belegondoltam a helyzetébe, és nah, én nagyon megsértődtem volna:(
2010. aug. 7. 22:53
 3/19 Tomazolika ***** válasza:
Msn ? tomazolika@hotmail.hu
2010. aug. 7. 22:57
 4/19 anonim ***** válasza:
hát ha nem kamu ez az egész, akkor jól elb*sztad...
2010. aug. 7. 22:57
 5/19 anonim ***** válasza:
hát én az az igazság, annyira csalódtam volna ,,benned'' a fiú helyében, hogy a ,,háta mögött'' leméred a Izéjét, hogy hozzád sem szóltam volna. Hát ezt elcseszted:S
2010. aug. 7. 23:01
 6/19 A kérdező kommentje:
És szerintetek ma összejön azzal a lánnyal?
2010. aug. 7. 23:01
 7/19 anonim ***** válasza:

Erre már nem tudok mit mondani.

1. Egy 10 soros történetet enyire kinyújtani, az már művészet.

2. Miért csodálkozol azon, hogy megszeppent?

Vonalzóval méregetni más emberek himbi-limbijét az gyöérség.

3. A csajok és a kuksiméret mindig jönnek, hogy az ideális fütykös x cm széles és y cm hosszú. de ha egy lányna "rakéta" melbimbója van az természetes?

Ha nem lenne meltartója és a bokáig ér az is gusztusos?

4. Az átlagos kiselefánt: 10-30cm törődjbele.

"Szóval fogta egy vonalzót az asztalról és lemértem az eredmény 11cm volt."

Nem vagy normális XD

2010. aug. 7. 23:03
 8/19 anonim ***** válasza:

Gondolom már elmondtad neki, hogy hogy hogyan érzel iránta, szóval szerintempróbálj meg egy kis teret adni neki ma este, mert csak elijeszted ha hívogatod, smsekkel bombázod.

Ha még nem akkor max ey smst írj, hogy szereted és könyörögsz, hogy bocsásson meg!

Amúgy meg nem hiszem el hogy képes voltál álmában méregetni a péniszét egy vonalzóval. Mi a fenét gondoltál?

25F

2010. aug. 7. 23:04
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom.Csak előtte nem láttam még ilyet és tudni akarta mekkora.De olyan mélyen aludt hogy egy kis nyál is ott vol a szája szélén.És nem kívánom senkinek azt a pillanatot amikor megkérdezte mit cinálok.
2010. aug. 7. 23:08
 10/19 anonim ***** válasza:
Biztatót? Ne is haragudj meg, de nem érdemled meg ezt a normális pasit. Te mondtad milyen jó tulajdonságai vannak, és te azon buktál ki h 11 cm. És??? Most komolyan te mit szóltál volna ha ő meg beszól neked h milyen kicsi melleid vannak, sőt éreztetné veled h nem is akar hozzáérni, sőt undorodik tőle. Neked nem esne szarul, úgyis a nagy melleket szereti. Én a másik lánynak szurkolok, h találjanak egymásra, te meg majd szépen elgondolkozol h milyen ember vagy. Ez nem biztató de ez az igazság. Bocsi
2010. aug. 7. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!