Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértödnétek?

Figyelt kérdés
Párom fiának a szülinapja van. Meghívott pár barátot kint grileznek. Párom engem nem hívott. Most küldött képet a grilezésröl. Nemértem miért nem hívott. A lányával jóban vagyok. 10 éves
2020. okt. 3. 14:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert ott az exe...vagy az új párjelöltje.
2020. okt. 3. 15:19
 12/26 A kérdező kommentje:
Anyuka sincsen ott.
2020. okt. 3. 15:22
 13/26 anonim ***** válasza:
38%
Más anyuka sem? Dögös óvónéni sem? Cuki bébiszitter sem?
2020. okt. 3. 15:24
 14/26 A kérdező kommentje:
Nem. Nincsen
2020. okt. 3. 15:26
 15/26 anonim ***** válasza:
74%
Fura.Nalunk is hasonló a felállás de én ott vagyok mindenhol,hiszen a párja vagyok.Miota vagytok együtt? Mert ez nem oké ,hogy nem vagy ott
2020. okt. 3. 15:26
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de most a fiának vagy a lányának van szülinapja? Mert a kérdésben a fiát említed, utána meg lányról beszélsz.

Viszont mivel a gyereke szülinapja van, így elsősorban nem a párod itt a hibás, hiszen annak van joga meghívni, aki az ünnepelt. Én is lassan megyek egy szülinapra, párom lányáéra, és ott ő hívott meg, nem az anyja mondta, hogy menjek. 10 éves gyerek is el tudja dönteni kit szeretne meghívni. Egyébként ez inkább gyerekes buli, így szerintem ezért nem is hívott, tudom, mert nekem is ennyi idősek az ikreim. Ők elszórakoznak, nem kell oda szülő.

2020. okt. 3. 15:27
 17/26 A kérdező kommentje:
1 év. Úgy hogy abból fél évet együtt éltünk ( a kislány is velünk! Ki is jövünk, szeret is engem). Most 2 hónapja élünk külön. De fél heteket így is nála töltök.
2020. okt. 3. 15:28
 18/26 A kérdező kommentje:

Nemmint vendég akartam menni. Ö csak barátokat hívott. Csak a párommal ott lenni! Mert igy lett volna termeszetes ugy erzem.

Es prommal él a lánya. Nem az anyukaval

2020. okt. 3. 15:30
 19/26 A kérdező kommentje:
Névnapja is volt 2 hónapja. Azt is kb hasonloan ünnepelte. És a párommal ketten voltunk ott. Automatikusan. Most meg nem hivott nem mondta. 2 honapja ez automatikus volt
2020. okt. 3. 15:32
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Állj!

Miért vagyok külön 2 hónapja?

2020. okt. 3. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!