Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértödnétek?
Bocsi, de most a fiának vagy a lányának van szülinapja? Mert a kérdésben a fiát említed, utána meg lányról beszélsz.
Viszont mivel a gyereke szülinapja van, így elsősorban nem a párod itt a hibás, hiszen annak van joga meghívni, aki az ünnepelt. Én is lassan megyek egy szülinapra, párom lányáéra, és ott ő hívott meg, nem az anyja mondta, hogy menjek. 10 éves gyerek is el tudja dönteni kit szeretne meghívni. Egyébként ez inkább gyerekes buli, így szerintem ezért nem is hívott, tudom, mert nekem is ennyi idősek az ikreim. Ők elszórakoznak, nem kell oda szülő.
Nemmint vendég akartam menni. Ö csak barátokat hívott. Csak a párommal ott lenni! Mert igy lett volna termeszetes ugy erzem.
Es prommal él a lánya. Nem az anyukaval
Állj!
Miért vagyok külön 2 hónapja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!