Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más nőknek is kiábrándító, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nőknek is kiábrándító, ha egy harmoncon túli férfi napi szinten számítógépes játékokkal játszik?

Figyelt kérdés

2020. okt. 2. 15:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
32%
Nekem abszolút kizáró tényező. Szinte az egyik legfontosabb dolog, amit rögtön az elején tisztáztam mindig. Szeretsz számítógépen játszani? Ha igen a válasz, akkor ennyi volt az ismerkedés.
2020. okt. 2. 21:57
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó és ha csak néha játszik valaki, az is kuka?
2020. okt. 2. 22:04
 23/28 A kérdező kommentje:

20-as válaszoló, szívemből szóltál. :) És ha ennek a kapcsolatnak vége lenne, akkor a továbbiakban én is úgy fogok hozzáállni, mint a 21-es válaszoló. :)

Aki fel van ezen háborodva, annak azt szeretném mondani, hogy nem is maga a játék a lényeg. Mindegy mit csinál abban az időben, amikor nekem kéne segítenie vagy velem kéne foglalkoznia. Ha heti egy napot játszana mondjuk és a többiben velem és a teendőkkel foglalkozna, az még beleférne, de a játékra annyira rá lehet kapni, hogy nem bírja ki, hogy csak heti egy alkalom legyen. És nem vagyok b*zi, ezt a választ nem tudom hova tenni. :D

2020. okt. 2. 22:17
 24/28 anonim ***** válasza:
68%

"nekem kéne segítenie vagy velem kéne foglalkoznia"

Mert mégis kinek képzeled te magadat? :D

Hagyd is ott a csávót inkább, majd talál egy normális nőt.

2020. okt. 3. 06:52
 25/28 anonim ***** válasza:
48%
Nem hiszem, hogy van olyan, hogy valaki csak néha játszik. Elég addiktív a dolog.
2020. okt. 3. 06:54
 26/28 A kérdező kommentje:
24-es, neked tuti nem volt még csajod és nem is lesz egyhamar. :D
2020. okt. 3. 09:00
 27/28 anonim ***** válasza:
72%

Olyan olvasni a válaszokat mintha visszacsöppentem volna a középkorba...

Nő vagyok, szeretek játszani, de nem vagyok sem gamer sem hardcore játékos. Nekem ez jelenti a kikapcsolódást. Szeretem a társast, a sétálást, meg a passzív youtubenézést/olvasást is.

A legtöbb ferfi ismerősömnek van élete a jatékok mellett is: sport, haverok, karrier, barátnő, stb..., És nem olcsó hobbi ha legálisan megvásárolod a játékokat (ezzel támogatva a fejlesztőket) vagy esetleg veszel mindenféle merchet vagy speciel editiont a kedvenc játékaidból és akkor a gépről/konzolról egy büdös szót se szóltam ("óó de azt csak egyszer kell megvenni" kivéve mikor új videókártyát vagy procit vagy konzolt dobnak a piacra, aztán lehet eladni a régit, ha nem akarod, hogy anyagilag földhözvagjon az új).

Szerintem nem gáz ha egy férfi 30-on túl játszik, de az igen, hogy tökre igénytelen és nem mutatja semmi jelét annak, hogy változni akar - cseréljétek a gamelést pókerre, ivásra a haverokkal,edzésre vagy munkára, és pontosan azt a problémát látjátok mint most: a csávó egyszerűen nem akar időtfordítani a barátnőre meg a környezetére.

Én biztosan randiznék olyan férfival aki játszik (hiszen az ő hobbija egy közös tér mindkettőnknek), de dobnám ha abszolút le se szarna és nem zavarná, hogy rendszeresen én pucolom a mocskot utána.

Bár még nem volt gamer barátom, szóval nem tudom milyen lenne nekem egy ilyen kapcsolat.

2020. okt. 4. 01:58
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az a gond, hogy sosem vállalja át a házimunkát. Az, hogy melletted van más elfoglaltsága is, az normális. DE: ezeket ha elvégezte a házimunkát akkor csinálja.

Minden normális embernek van hobbija. Tökmindegy, hogy a rallys kocsiba rakja az új bukócsövet, vagy a számítógépébe az új videokártyát. Mindennek ára van és időt kell áldozni rá.

2020. okt. 11. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!