Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más nőknek is kiábrándító, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nőknek is kiábrándító, ha egy harmoncon túli férfi napi szinten számítógépes játékokkal játszik?

Figyelt kérdés

2020. okt. 2. 15:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%

" A férfiaknak meg muszáj játszaniuk, hogy legalább arra a kis időre megszabaduljanak a hárpia nőjüktől."

Az ilyen fasziknak egyáltalán minek kell nő? Ja mert drága a prosti?

2020. okt. 2. 16:36
 12/28 anonim ***** válasza:
30%

Az ilyen nőknek minek férfi?

Mert büdös a munka, vagy túl keveset keresnek?

2020. okt. 2. 16:40
 13/28 A kérdező kommentje:
Én szeretem a páromat, azért vagyok vele. Az a baj, hogy mindketten dolgozunk napközben, hazamegyünk, én neki állok a házi munkának, ő meg játszik és nem érti mi ezzel a probléma. Ha én nem mosogatnék el, mert mondjuk én is játszanék, akkor ránkbüdösödne a konyha az fix.
2020. okt. 2. 16:44
 14/28 anonim ***** válasza:
82%

Esetleg talán ne állj neki a házimunkának, és akkor majd feltűnik neki, hogy nincs tiszta edény, és elmosogatja.

2020. okt. 2. 16:54
 15/28 anonim ***** válasza:
71%

Nekem egyáltalán nem probléma, ha nem esik a túlzás kategóriába. Bár a játéktól is függ. Egy szép grafikájú, jó sztoris játékot (Fallout, Heavy Rain, Horizon... stb) nagyon szívesen elnézegetek. Párom szeret is játszani, bár mostanában könyörögni kell neki, hogy ne filmezzünk, hanem fejezzük be a mellék küldetéseket 😂

De ugyanúgy vannak aktív programjaink is, kettesben és társaságban is, illetve saját hobbijaink is. Ilyen felállásban szerintem semmi rossz nincs ebben. De persze, kinek mi.

2020. okt. 2. 16:56
 16/28 anonim ***** válasza:
78%
Nem rossz dolog egyébként a játék, néha én is nyomom, igaz mióta megvan a gépem,3 éve kb. össz-vissz talán 50 órát játszottam összesen. Néha jó az, csak nem kell függővé válni, kell mellette mást is csinálni!
2020. okt. 2. 17:09
 17/28 anonim ***** válasza:
66%
21. századot írunk,sajnos eltorzult a világ ezt észre kell venni hogy más nagyon más a helyzet egy párkapcsolatban...A fiúk általában gamelnek mig a lányok mással foglalják le magukat...szerintem sokkal jobb mintha innának vagy drogoznának... Mondjuk persze nem szabad túlzásba vinni ezt sem... Nálunk is voltak problámák eleinte aztán már nem kötött le a játék és inkább főztem mostam szoval mint egy jó kis fiú tényleg aztán mikor elkezdtem nem is játszani megcsalt a párom mert már tul jó voltam :D szóval ha nem fogadjátok el a másiknak a stikkjeit akkor az egyik mehet jobbra a másik balra.
2020. okt. 2. 17:38
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
nekem is mindennap játszik a férjem munka után. Hát mint pasas nem túl menő, tényleg éretlennek hat emiatt, de viszont jobb mint más pasik akik ilyenkor a tinderen chatelnek míg az asszony főz. Az elején veszekedtem érte, de most már látom az előnyét. Kevesebb az esély arra hogy egy iylen pasas megcsaljon, mint egy aktívabb eljárkáló. A játék jól kielégíti az igényeit minden téren, olyan szobanövény szintre lép és ez nagyon is jó így egy egyre öregedő házasságban...
2020. okt. 2. 17:47
 19/28 anonim ***** válasza:
6%

Apex legjobb, ha te nem szereted akkor buz1 vagy.

Amúgy nem mindegy mivel üti el az időt? Menjen inkább inni a haverokkal, bulizni meg csajozni?

2020. okt. 2. 18:22
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy nem mindegy mivel üti el az időt? Menjen inkább inni a haverokkal, bulizni meg csajozni?"

Azért az együttéléshez hozzátartozik az is, hogy közösen végezzük a házimunkát, meg a párunkkal is foglalkozunk, esetleg elvisszük vacsorázni, moziba, stb. mert talán neki is jól esne egy kis kikapcsolódás, kényeztetés, nem az, hogy haza esik melóból, mosogat, főz, amaz meg csak játszik.

2020. okt. 2. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!