Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az érdektelenség idáig fajulhat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érdektelenség idáig fajulhat?

Figyelt kérdés

Én nem mondom hogy nem csúszhat ki véletlen egy büfi vagy puki a párunk előtt ( nálunk ez nem volt jellemző ) de már abszolút nem is figyel oda erre; és utána minek kér bocsánatot?- lényegtelen ha 5perc múlva újra megtörténik..

Én figyelek erre; férfitól is na de nőtől is gusztustalannak tartom ha direkt és állandóan..

Vannak gondjaink a kapcsolatunkban kicsi mélypont na de mostanában már nem figyel..se magára se ezekre..kezd a nőiességéből veszíteni; de h akarja h éreztessem vele h nő?

2020. okt. 1. 22:01
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Szakitan akar csak még megtür.
2020. okt. 1. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Játsszatok pukipárbajt
2020. okt. 1. 22:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért csinálsz ebből ekkora ügyet?

7 éve vagyok a párommal, és folyamatosan pukizunk egymás előtt (kivéve szexnél), pedig szeretjük egymást és működik a kapcsolat, nem laposodott el, meg semmi. Csak mindkettőnk amolyan fingós típus, és nem akarjuk, hogy fájjon a hasa a másiknak.

Miért lenne kevésbé nőieys attól, hogy pukizik?

2020. okt. 1. 22:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a puki vagy a büfi a legnagyobb gond, hanem az általad fogalmazott "vannak gondjaink a kapcsolatunkban kicsi mélypont" - magyarra lefordítva elhidegülés. Ilyenkor már olyan dolgok is bántani fognak amik korábban nem zavartak. Zárjátok le az ügyet, jobb ha mielőbb véget vettek az agóniának és nem raboljátok még egymás idejét tovább feleslegesen. Őt sem érdekli mit gondolsz, te is felkapod rajta a vizet. Semmi értelme tovább együtt maradnotok.
2020. okt. 2. 00:38
 5/10 anonim ***** válasza:
25%
Kedves 3mas,baromi szexi lehet egy kiadós fing hangjával a fejedben, szagával az orrodban, rágerjedni a parodra, hogy ú, de kinyalnád. Vagy csak rácsapni a fenekére. Sorolhatnám, nem tudom elhinni, higy ez nem csökkenti a szexuális vágyat. Munkahelyeen se tolod telibe, pomt a párod elott vagy a legalpáro b, antinő? Nekem ez nagyon furi szerintem ez a legalja egy kaocsolatban, már szarsz rá mit gondik rolad a másik, nem akarsz a kedvében jarni stb.
2020. okt. 2. 01:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel az erővel azt is reklamáld meg, hogy mert pisilni, kakilni, izzadni, menstruálni, orrot folyatni, hányni... Ezek is undorítóak, és nem vagy kíváncsi rá senki esetében sem.

Viszont teljesen természetes testi folyamatok, aminknek megvan a maga funkciója. Vissza lehet tartani egy darabig, de nem örökké. Jó, az izzadást például nem. De azért érted?

Itt inkább arról van szó, hogy eljuttál egy lépéssel tovább. Már nem csak elhidegültél, de elkezdett irritálni a másik. Lesz még az is zavaró, ahogy rág, ahogy nyel, ahogy iszik, alszik, levegőt vesz... Pár hét vagy hónap, és utálni fogsz minden másodpercet, amit egy légtérben kell vele töltened.

Ez a szint az, amit már nem szabad elérni! Nektek már rég szakítani kellett volna. Így is szakítani fogtok, csak gyűlölködve, undorodva egymástól, szépen végigjárva a párkapcsolati poklokat.

2020. okt. 2. 05:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a probléma, hogy az az alap elvárás, hogy ilyet ne csinálj embertársaid előtt.

De miért is? Ezek természetes folyamatok..

Nyilván nem fogok a másik képébe böfögni kaja után és az orra alá sem fogok fingani direkt, mert nem illik.

Lehet diszkréten is csinálni, HA megoldható. Viszont én is kerültem már olyan helyzetbe, hogy egy zárt térben voltunk, nagyon kellett, fájt a hasam, muszáj volt kiengedni, felpuffadni nem fogok azért, mert én nő vagyok és a nők ilyet "nem csinálnak".

De, mi is ,,pukizunk" , ,,büfizünk", ,,kakilunk" , stb. Mert mi is emberek vagyunk.

És már nem azért, de ha a párom sem zavartatja magát és hatalmasakat büfög a társaságomban (engem amúgy nem zavar, tudom, hogy jól esik :D ), akkor ugyan őt se zavarja már, ha ugyanezt én megteszem, mert nekem sem lesz ettől kevésbé férfias a szememben, akkor ne ettől függjön már, hogy én mennyire vagyok nőies.

Ez a szerénykedés egy kapcsolat elején még oké, de komoly, hosszú kapcsolatban ne akadjunk már fel ilyen dolgokon.

2020. okt. 2. 07:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Az egymás előtt fingás erősíti a kapcsolatot... nálatok pont ezért kerültetek már mélypontra, mert eddig ez nem volt meg benne. :D
2020. okt. 2. 11:19
 9/10 anonim ***** válasza:

# 5

Először is, én vagyok a nő. A kapcsolatunk elején, amikor még nem éltünk együtt, mi is hittük ebben a steril kis álomképben, hogy nem fingunk, és ne is tudjuk, hogy a másik szokott egyáltalén kakilni. :D Rendszeresen görcsölt a hasam, amikor együtt voltunk több napot is egyhuzamban. De azóta felnőttünk és együtt élünk. Az otthonom az a saját kuckóm, életterem, ahol elengedem magam, a páromnak szintén. Szerinted hogy a francba élnék le egy életet úgy, hogy visszatartom a fingást vagy minden egyes alkalommal a WC-re ronangálok? Szerintem te soha az életben nem éltél együtt a oároddal.

Ha minimálisan is benne van a hangulatban a szexualitás lángja, akkor visszatartjuk. Az meg, hogy egyébként elengedi magát a saját otthonában, csak gyerekes debileknél csökkenti a vágyat. Nálunk össze sem függ. A nőiességgel pláne nem. Suttyó parasztok, akik elvárják a nőktől, hogy soha ne csináljanak ilyet, és lehetőleg rózsaillatú szivárványt sz.arjanak, aztán még az után is fújják tele légfrissítővel a WC-t, aztán pironkodva tagadják, amit csináltak...

2020. okt. 2. 11:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy soha nem történt meg! - de amikor nálunk eddig nem volt jellemző, most meg egy este 4x 5x is..
2020. okt. 2. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!