Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Etörtem a barátom orrát ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Etörtem a barátom orrát ezek után megfog bocsájtani?

Figyelt kérdés
Múlt héten összevesztünk egy kicsit én dühömbe rávertem az ajtót és ott hagytam utólag tudtam meg testvérétől hogy eltört az orra az ütéstől azóta nem keres nem reagál rám szerintetek megsértödött megfog valaha bocsájtani nem direkt akartam neki fájdalmat okozni csak mérges voltam
2020. okt. 1. 09:23
1 2
 11/17 BeefEater ***** válasza:
100%

Szerintem elégedj meg azzal ha nem jelent fel súlyos testi sértésért.

Remélem talál majd egy normális lányt.

2020. okt. 1. 14:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Húú. Még örülj, ha nem jelent fel testi sértésért, mert az ortörés az 8 napon túl gyógyuló.
2020. okt. 1. 15:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Ennyi rossz indulatú embert mint ha ti nem hibáztatok még soha az életbe úgy csináltok
2020. okt. 2. 10:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld soha életemben nem vertem rá az ajtót senkire és nem törtem el senki orrát mert brühühü mérges voltam. Mondjuk veled ellentétben nem vagyok egy ócska, primitív állat :D
2020. okt. 2. 10:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most mire mondod?

Én az orrtörésre mondtam, hogy probléma. Ha fel is jelent emiatt, bíróságot nem fogja izgatni, hogy azért csaptad rá az ajtót és törött el az orra, mert mondjuk megcsalt vagy valami. Azt is jogosnak gondolnád, ha mondjuk hirtelen felindulásból leszúrod és te mondod jogosnak? Jó ez durvább már, de remélem érted mit mondok.

Ott tény alapján döntenek nem érzelem alapján. Lehet, hogy te jogosnak érezted, de bíróság máshogy dönt, mert 1) tört az orra 2) te okoztad. Pont.

2020. okt. 2. 10:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Kérdező! A véleményünket kérted, ne haragudj meg ránk, ha nem tudjuk megérteni a defektes kommunikációdat. Márpedig az ajtócsapkodás, törés-zúzás annak minősül. Legyél őszinte önmagadhoz, és állj le a kifogások keresésével. Nem vagyok egy végtelen türelmű szentéletű ember, de soha nem értettem, hogy a nézeteltérések rendezéséhez, a feszültség levezetéséhez miért kell a patália. Legyen úgy ahogy szeretnéd, béküljön veled az a fiú (ha akar) , de én nem tenném a helyében.
2020. okt. 5. 15:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyébként Kérdező, egyáltalán kértél már bocsánatot tőle? Mert az nem derült ki számomra... egyébként lehet, hogy rád férne, hogy egy pszichológussal beszélgess a düh-kezelési problémáidról... (félre ne érts, én is baxtam már falhoz kávéscsészét meg számítógépes egeret... szóval nem vagyok egy szent - de arra mindig kínosan vigyáztam, hogy élőlényt ne veszélyeztessek azzal, hogy épp dühöngök valamin...)
2020. okt. 5. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!