Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél hogyha hiába szólnál érte nem figyel oda rá?
Hogy az apróbb cseprőbb otthoni teendőkre figyeljen oda mert azokra csak én figyelek és ha szólok akkor mindig csak a kifogások..
Pl: ő vlmit letesz hogy elteszi na az hetekig ott van..(akár az étkező asztalon is)
Vagy reggel viszi az inni valóját és az üres flakont otthagyja pedig a kinti kuka mellett megy el munkába menet kidobhatná- erre azt mondja nincs ideje reggel persze mikor ott a kuka karnyújtásra!..de ha én nem dobom ki akkor hetekig ott van az üres flakon..
Nekem pl evidens hogy viszem magammal mert kifelé a kuka mellett megyek el, és hozzátartozik a rendre figyeléshez..
Allitolag a forditott pszichologia müködik.
Azaz dicserd hogy milyen figyelmes , hogy segitett ebben abban, olyan jo hogy igényes, pedans, es ilyenektöl az ember egy idö mulva azt erzi, hogy mélto akar lenni a dicseretre, es kialakul egy belsö motivacioja ezekre.hosszu az ut de nem lehetetlen.
Van is olyan mondàs, ha nincs meg valami a masikban ami neked hianyzik, tègy ugy, mintha meglenne és meglesz benne.
Szoszerint nem tudom idezni sajnos. Ez pszichologia
1.voltam
Elfogadod így, és ezeket z apróbb dolgokat megcsinálod te. Téged zavar, neked van rá igényed, és te írod, hogy csak pár perc, pár mozdulat. Annyi neked is belefér.
Vagy ha nem tudod őt így elfogadni, akkor szakíts.
Azt az egyet ne várd, hogy meg tudod változtatni, ez működik legkevésbé. Ő pedig akkor is ilyen volt, mikor eldöntötted, hogy ő lesz a párod.
Ezek azok az apróságok, amit vagy megtanulunk elfogadni a másikban ( ha nem működik,hogy szólsz és változik)vagy egyre több ilyen lesz és bolhából elefántot csinálunk.Megy az oda-vissza cseszegetés, amiből egyre több lesz és egyre nagyobb sérelmek.
Ilyen piszlicsáré dolgokon szoktak elindulni a lejtőn a kapcsolatok...
Mindkettőtöknek igaza lesz és mindketten ugyanúgy hibásak lesztek.
Kompromisszum. Az kéne...
Vannak fontos dolgok, amiből semmilyen körülmények között nem engedsz és vannak dolgok, amik ha fontosak is neked, de kár érte a feszültséget generálni.Igazából ez egy döntés kérdése csak, hogy fontos annyira az a flakon téma?
Lehet neked is hasonló, számára bosszantó tulajdonságod, de nem biztos hogy ő szóra érdemesnek tartja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!