Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet annyira fáradt egy 40 éves férfi, hogy havonta kétszer akarja a szexet?
Nem csal meg. Ha megcsalna, akkor a bűntudat miatt először jönne egy nagyobb szexhullám, amivel kompenzálni akarná a saját lelkiismeretét, s csak utána apadozna.
Valószínű, hogy tényleg túl fáradt hozzá. De nem is a fizikai részéhez (azért misszionárius pózban még akár idegbecsípődéssel is, ugye, Maksa Zoli), de ő lelkileg fáradt ezzel foglalkozni.
Ami lehet:
-nem tudom, hány éves a gyerek, de ha még kicsi, akkor ez is okozhatja (elhanyagolva érzi magát, vagy már értéktelennek)
-sokban függhet attól, hogy te dolgozol-e, vagy a család fenntartása egyedül az ő vállát nyomja (erre a másodállásból gondoltam)
-belefásult már a mindennapokba, a szex háttérbe szorult a folyamatos hajtás és kötelezettségek, elvárások miatt
Én arra következtetek, hogy a férjed nőként is tekint rád, nem csak anyaként, mert gondolt arra, hogy az ő csökkent libidója téged zavar, s tett az ügy érdekében. Lehet, hogy későn és keveset, de ha ennyire frusztrált, akkor ez a figyelmesség azt jelenti, hogy a probléma nem veled van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!