Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a barátom lába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátom lába büdös?

Figyelt kérdés
Én 21,a barátom 22,és kissé büdös a lába, anyum is megszólta már, ritkán hord zoknit ha cipőben van, és mikor megkérdeztem, hogy miért nem hord megsértödött és bunkózott, meg nem válaszolt. Szeretem, de kissé igénytelen, nem akarom megbántani, próbalnék beszélni vele, de nem tudom hogyan, ha elkezd bunkózni.

2020. szept. 23. 16:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Kértem, hogy nem kell mindig zoknit hordania, csak legalabb mikor cipoben van, de azt mondta, hogy kenyelmetlen neki, es hogy ezen nem fog valtoztatni.
2020. szept. 23. 20:08
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hat akkor tolunk mit varsz? Akk szagold
2020. szept. 23. 20:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Gondolom ha hideg lesz csak vesz. Habár manapság trendi télen is mezítlábasan cipőt húzni.
2020. szept. 23. 20:18
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

Azert budos a laba, mert parszor beleizzadt es a cipoje is atvette a szagot!🥴 Ha zoknit huzna, az is atvenne! Itt az segitene, ha kimosna a cipot es elkezdene normalis (nem muanyagszalas) zoknit hordani!

Vennek neki egy labsprayt es nehany jobb minosegu zoknit. Szepen elbeszelgetnek vele, hogy miert kapja tolem ezeket. Amennyiben nem javul a helyzet, szakitanek! Undorito, ha valaki budos es nem ad magara, legyen szo norol vagy ferfirol! Nalam az igenyesseg az egyik legalapvetobb kriterium!

Mindenkivel elofordul, foleg egy hosszu nap utan, hogy a laba nem rozsaillatu! A baratod eseteben viszont egy nala mar megszokott problemarol van szo, amin nem akarodzik neki valtoztatni. Szoval vagy megmondod neki a tutit, vagy szagolod tovabb a budos labat!🤢🤮 Esetleg a szadon veszel levegot amikor egyutt vagytok...esetleg maszkot viselsz.😲😷

2020. szept. 24. 04:25
 15/20 anonim ***** válasza:

Ja ja, a zokni is atvenné a szagot, de a cipő is atveszi, akár már a harmadik használat utan, szóval jó mosogatást.

Ez van. Max ha minden napra használ egy új cipőt

2020. szept. 24. 06:05
 16/20 anonim ***** válasza:

A cipőket lehet váltani, sportcipőt kimosni.

+ lehet venni egész vékony bőr izzadásgátló talpbetétet amit időnként cserél.

Biztos van megoldás csak pozitívan kell(ene) hozzáállni.

2020. szept. 24. 08:11
 17/20 anonim válasza:
Mosd meg!
2020. szept. 24. 11:24
 18/20 MolotovPunk ***** válasza:
Hogy lehet így kapcsolatban élni?Tiszta igénytelenség.Mosson lábat.
2020. szept. 24. 12:58
 19/20 anonim ***** válasza:
48%
azért ez a szakítás dolog egy ilyen semmi miatt, az durva. ÉS kérem, vannak még ilyen beteg emberek akik ha a másik nem carik rózsaillatút (márpedig senki), akkor szakít. ÉS akkor csodálkozunk a 60%-os itthoni válási statisztikában, plusz 20% aki nem vált el de szex évek óta nem volt, vagy csalja a párját. Alig van normális kapcsolat már, mert beteg emberek milliói vannak itt, akiknek egy kis lábszag is elegendő a szakításhoz. Irgalmatlanul durva ami itt megy. Nem azt mondom, hogy ha iszonyat büdös, az tényleg gáz, meg kezeltetni kell, de szinte minden férfinak van lábszaga valamilyen szinten, pedig igényes bankár férfi ismerőseim vannak. De mikor összejövünk kártyapartyra, és 50 ezres tétekben játszunk, akkor a cigi és piafüst mellé jó adag lábszag is van 8-unk lábából 10 órás meló után...
2020. szept. 24. 16:32
 20/20 MolotovPunk ***** válasza:
64%
10 órás meló után még buliztok? :D Jó sok felesleges időtök van nektek.Én viszont alapból úgy megyek el bulizni,bármilyen buliról legyen szó,hogy előtte lefürdök,ez a minimum.A láb téma az meg pont olyan,hogy meg lehet mosni akár gyorsan is lavórba áztatva,csak sokan lusták még arra is.
2020. szept. 24. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!