Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan jön a karácsony és nincs ötletem mit is vehetnék bnőmnek. Mi az ami egy nő nagyon tudna örülni? Másfél éve vagyunk együtt. Vmi ötlet?
Akkor én leszek az, aki azt írja le, mit NE vegyél :)
Számomra a porcelán dolgok elcsépeltek, egész gyerekkoromban azt kaptam különböző macik és rénszarvasok formájában, úgyhogy nincs hely nekik (így is a kirakott díszüvegek/képeslapok mögé suvasztottam őket :) ). Én személy szerint a simis (tehát nem bojtos meg durva) állatkákat is szeretem, főleg, ha nincs mellettem a barátom. Akkor rá emlékeztet, és olyan érzésem van, mintha ott lenne mellettem (persze közel sem olyan jó :) ).
Nézz körül a szobájában, ami hiányzik, pld fali képek, festmények, cserepes virág, ha szereti az illóolajos illatokat, akkor vegyél azt. Az utóbbi már csak azért is jó, mert általában száraz a levegő otthon, és ez pedig kiegyenlíti :)
Aztán sok sikert, de bármit kap tőled (természetesen normális ajándékra gondolok), különleges lesz, mivel tőled kapja :)
Amennyiben szeret olvasni, művelődni, és szeretnéd, ha szívből nevetni látnád, én egy dolgot ajánlok, ami tuti tipp, és ha tud olvasni a sorok között, akkor még azt is kifejezheted neki, hogy mennyire szereted.
Vedd meg neki Vavyan Fable-től a "Szennyből az angyal" című könyvet. Nem ponyvaregény, nem is egy gázoljunk-a-cukros-nyálban könyv, ellenben enni-inni nem ajánlott közben, mert tuti a röhögőgörcs! Csak a neten tudod megvenni, nem olyan drága (asszem 1500-2000 forint körül van), ellenben biztosan állíthatom, hogy tuti ajándék. Ráadásul karácsonyi témájú, szóval még passzol is. ;)
Én anno, tavaly karácsonykor vettem meg a páromnak, és őszintén mondom, ritkán láttam nőt olyan elvarázsoltnak, mint őt akkor, mikor elolvasta. Utána én is átnyálaztam, és nekem is borzasztóan tetszett, meg is beszéltük, hogy idén karácsonykor újra elolvassuk, közösen.
SZóval, szerintem ha olyan ajándékot akarsz, ami nem sablonos, és sokkal nagyobb az értéke, mint az kívülről látszik, akkor vedd meg. :) Emellett, ha mégis szeretnél még hozzá adni valamit, vagy kevésnek érzed, akkor egy szép fülbevalót, vagy hasonlót vehetsz hozzá. :)
Hát én jobban örülnék egy parfümnek, mint egy autógramnak...
Wellnesshétvége meg 25/főtől kezdődik.
Én lényként örülnék patfümnek, ékszernek, akár bizsunak, közös képnek, vagy valami olyan dolgonak, ami egy közös élményre mlékeztet. Szépségápolási cuccnak is örlnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!