Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt köztetek olyan, aki hosszú távú kapcsolatban él, és a párja rosszul csókol?

Igen, én rosszul csókolok és nem is szeretek.
GYK-s megoldás: hagyd ott és szakíts.
Az én megoldásom: tényleg ennyire fontos neked a csók? Nem lehet az, hogy nem tudod már értékelni azt amit a párod ad és belefáradtál az egészbe? Erőltessétek meg magatokat, hogy újra vágányra kerüljön a kapcsolat.

4: mi is csak szex előtt csokolozunk, egyébként puszikat adunk, olelkezunk. Nem kezdeményezi ő se a nyelves csókot. Ha meg csokolozunk, én próbálom, ahogy mással csinaltam, de nem veszi át azt a technikát és ritmus. Hogy legyen elképzelés: ő csak kitátja a száját és végig mereven tátva hagyja csók közben, a nyelve hegyével az én nyelvem hegyet simogatja. Sokszor szinte lustán benn felejti a nyelvét, nekem kell atnyulnom. Akikkel próbáltam, rendesen nyelvsimogatos, szájt nyitó-záros felfalos, de nem nyálas, érzéki csók volt velük.
Sajnos 12 év után, 34 évesen a 46 éves páromat nem taníthatom át, meg le is buknék ezzel, rajonne, hogy mással is csináltam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!