Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az én hibám, vagy mi a megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én hibám, vagy mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Van a csaladomnak egy régi ismerőse, akivel nemrég összejöttem, több év magány után ,egy válást követően. A magányos periódusom alatt voltak rövidebb kapcsolataim, amelyeket értelmetlen lett volna folytatni, amolyan kisérletek voltak , próbáltam visszatalálni önmagamhoz.

Most ez a pasi 5 évvel nagyobb mint én, én 41 éves vagyok.

Első perctől nagyon nyomult , amit pozitivan próbáltam felfogni, hogy bejövök neki , de nehéz volt elviselni azt a mézi mázi , tapadós stilusát, ahogy mint a bogáncs , kérésre se hagyta el a házam, “ mindjárt megyek “ kiáltással hátravágta magát a szoffámon és reggelig aludt .

Egyszerűen túl sok volt nekem ez ennyi év magány után , ahol vágytam a társkapcsolatra , de el is szoktam tőle , megszokva a sok én időt , ami ijesztő volt, hogy mind eltűnt.

Ezt közöltem a barátommal , amit látszólag megértett , de végül minden ment a régi mederben, hivatlanul jött sokszor, mert szerinte más férfi lehet a dologban , ha én igy lazán kezelem őt.

Egyre jobban nyomult en egyre jobban távolodtam, már már goromba voltam sokszor , es hibasnak éreztem magam , ő meg vádaskodó könnyes szemekkel nézett.

Hirtelen egy hisztis , undok nővé váltam , hamar kimeritenek engem a kapcsolatok.

Nem tudom, a szex köztunk működik, amit szintén ő kezdeményez , de ok. De valahogy nem szimpatikus nekem a stilusa, mint ember sem és nem hiszem hogy meg tudom szeretni. Valahogy olyan jellemtelen embernek látom, ő engem meg szivtelennek.

Pedig nem vagyok az.

A közös idő jól telik, de én sokallom, ő kevesli.

2 hónapja tart a kapcsolat

Mi a teendő?

2020. szept. 19. 21:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen 10 es, szentigaz amit irsz!
2020. szept. 20. 00:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyetertek a 2-essel. 40 vagyok, de ha elvalnek, nem kellene ujabb ferfi.

Max dgni. Vagy arra sem.

Nyugalomra vagyom, annyit hasznaltak mar a ferfiak.az elmult 25 evben.

Nem kell parkapcsolatban elned, lehet szexpartnered is.

Dobd ki ezt a pasit.

2020. szept. 20. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!