Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én hibám, vagy mi a megoldás?
Van a csaladomnak egy régi ismerőse, akivel nemrég összejöttem, több év magány után ,egy válást követően. A magányos periódusom alatt voltak rövidebb kapcsolataim, amelyeket értelmetlen lett volna folytatni, amolyan kisérletek voltak , próbáltam visszatalálni önmagamhoz.
Most ez a pasi 5 évvel nagyobb mint én, én 41 éves vagyok.
Első perctől nagyon nyomult , amit pozitivan próbáltam felfogni, hogy bejövök neki , de nehéz volt elviselni azt a mézi mázi , tapadós stilusát, ahogy mint a bogáncs , kérésre se hagyta el a házam, “ mindjárt megyek “ kiáltással hátravágta magát a szoffámon és reggelig aludt .
Egyszerűen túl sok volt nekem ez ennyi év magány után , ahol vágytam a társkapcsolatra , de el is szoktam tőle , megszokva a sok én időt , ami ijesztő volt, hogy mind eltűnt.
Ezt közöltem a barátommal , amit látszólag megértett , de végül minden ment a régi mederben, hivatlanul jött sokszor, mert szerinte más férfi lehet a dologban , ha én igy lazán kezelem őt.
Egyre jobban nyomult en egyre jobban távolodtam, már már goromba voltam sokszor , es hibasnak éreztem magam , ő meg vádaskodó könnyes szemekkel nézett.
Hirtelen egy hisztis , undok nővé váltam , hamar kimeritenek engem a kapcsolatok.
Nem tudom, a szex köztunk működik, amit szintén ő kezdeményez , de ok. De valahogy nem szimpatikus nekem a stilusa, mint ember sem és nem hiszem hogy meg tudom szeretni. Valahogy olyan jellemtelen embernek látom, ő engem meg szivtelennek.
Pedig nem vagyok az.
A közös idő jól telik, de én sokallom, ő kevesli.
2 hónapja tart a kapcsolat
Mi a teendő?
Egyetertek a 2-essel. 40 vagyok, de ha elvalnek, nem kellene ujabb ferfi.
Max dgni. Vagy arra sem.
Nyugalomra vagyom, annyit hasznaltak mar a ferfiak.az elmult 25 evben.
Nem kell parkapcsolatban elned, lehet szexpartnered is.
Dobd ki ezt a pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!