Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a "KÖLTÖZZ EL!", a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a "KÖLTÖZZ EL!", a leggyakoribb tanács itt?

Figyelt kérdés

Akár gyereknek van problémája, akár házaspárnak, mindig jönnek a nagy megmondók, meg önjelölt szakértők, és benyögik a választ: "Há kőtözzé el fele e!"

De nektek ezek nem jutnak eszetekbe: [link]

Mert a valódi, azaz igazi életben, nem mindenki olyan, mint itt a Gyakorin, hogy havi 760000 + ÁFA forintot keres, és van 2 lakása, meg nincs 30+ éves hitele, mert kp.-ra vette a budai villáját, 19 évesen, mint az itteniek.

2020. szept. 17. 09:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16%

Szegeden egy külön albérleti szobát lehet bérelni rezsivel együtt 50 ezer forintért egy 2 szobás lakásban 1 lakótárssal. Gondolom ugyanez a helyzet a többi vidéki nagyvárosban is. Pesten biztos több, de ott a fizetések is magasabbak és ha annyira csóró az ember, akkor be kell vállalni 2 lakótársat egy 3 szobás lakásban. (Én is laktam így 4 évig.)

Mondod hogy az nem az átlag, aki "havi 760000 + ÁFA forintot keres, és van 2 lakása, meg nincs 30+ éves hitele, mert kp.-ra vette a budai villáját, 19 évesen". Oké. Ők a teteje. De az se az átlag aki annyira ocsmányul csóró, hogy nincs félretéve csak párszázezer forintja legalább tartalékba. Akinek meg még 100-200 ezer forintja sincs, tényleg csak hónapról hónapra él, arra mit lehet mondani? Ő meg a legalja. Ilyen csóró ember is kevés van, mint ahogy nagyon gazdag is.

2020. szept. 17. 11:40
 12/20 A kérdező kommentje:

11.-nek.

" Akinek meg még 100-200 ezer forintja sincs, tényleg csak hónapról hónapra él, arra mit lehet mondani? Ő meg a legalja. Ilyen csóró ember is kevés van, mint ahogy nagyon gazdag is."

Csak hiszed! RENGETEG embernek nincs a hónap végére 20.000 forintja...se! :(

2020. szept. 17. 11:45
 13/20 anonim ***** válasza:

12.

Tudom. Lakótársam pl 22 évesen a vendéglátásban dolgozva keres vidéken nettó 250-280 ezret úgy, hogy csak 50 ezer ft az albérleti díja rezsivel együtt, ami amolyan fix költség. De a többi fizetését is mindet elveri hónap végére. A boltban azt veszi meg, amit csak megkíván, itthon dobja ki mindig a penészes kenyereket és más romlott kajákat, de amúgy is inkább rendelni szeret vagy étterembe járni, itthon annyira főzni nem szeret. Bulizni jár hetente, a csajokat akiket felhoz utána másnap taxival viteti haza. Elcigizik egy havi 50-100 ezer forintot is saját bevallása szerint, bár pontosan nem tudja mennyit, hiszen nincs tisztában vele hogy pontosan mennyit költ.

2020. szept. 17. 11:59
 14/20 Ramos ökle ***** válasza:
46%
Engem csak az érdekel, h mi az a "760000 + ÁFA fizetés"? :D Már a munkabéren is van ÁFA? :D
2020. szept. 17. 12:59
 15/20 FoxtrotLidérc ***** válasza:
65%

A magam részéről CSAK annak mondom, hogy meneküljön, akinél extrém módon kilóg a lóláb, hogy egy címeres gyökér pl. súlyosan féltékeny, súlyosan birtokló, vagy többszörös megbeszélés illetve helyeslés után sem képes erőfeszítéseket tenni kettejükért. Ahol akármelyik fél képtelen a kommunikációra, és képtelen odafigyelni a másik igényére (legyen az énidő, odafigyelés, stb.). Nem fogok olyat írni, hogy maradjon benne egy, a felismerhetetlenségig elsz**t kapcsolatban.

Akik meg kisebb dolgokban is a szakítást látják az egyedüli megoldásnak, azzal meg nem lehet mit tenni. Vannak kapcsolatok amiket érdemes megjavítani - ilyen pl. ahol amúgy a kölcsönösség elve érvényesül, csak éppen volt egy komolyabb véleménykülönbség, eltérés, akármi... Engem inkább az idegesít ebben a dologban, hogy sokan elfelejtenek mérlegelni, és fűnyíróelven mindent feldobnának. Gyerekek! Meghallgatni, mérlegelni, válaszolni!

2020. szept. 17. 13:03
 16/20 FoxtrotLidérc ***** válasza:
62%
Címeres gyökérnek a másik felet hívtam.
2020. szept. 17. 13:04
 17/20 anonim ***** válasza:
65%
#12: viszont cserébe elbagóznak havonta 30-40 ezret...
2020. szept. 17. 13:06
 18/20 anonim ***** válasza:
#14 van olyasmi. Nézd meg a szuperbruttó, és a nettó kézhezkapott arányát... Na meg ha vásárolsz valamit a nettódból, áfát fizetsz :)
2020. szept. 17. 14:37
 19/20 A kérdező kommentje:

14.-nek.

Én így írom a számláim. A munkadíj + alapanyag ára + kiszállási díj + ÁFA, amit majd adóznom kell belőle. Így mindig rá teszek 27%-ot.

2020. szept. 17. 14:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert ma már minden hirdetés is ezt mondja: "Mert Ön megérdemli".
2020. szept. 17. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!