Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők akiknek szintén kövér a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akiknek szintén kövér a férjük írnának?Nektek bejön vagy csak elfogadjátok?

Figyelt kérdés
Férjem sosem volt egy vékony alkat, de a karantén óta méginkább meghízott.Home Office és most egy hónap nyári szabadság után főleg. Mikor próbáltam viccesen jelezni neki,hogy fogynia kellene azzal védekezett ,hogy más nő büszke lenne rà,hogy ilyen szép derék embere van.

2020. szept. 16. 10:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen utolsó ez bejött, már a gyerek sem tud aludni annyira horkol néha.

De mit mondjak neki ne aludjon? Kétszobás egybenyilós szobákkal tehát külön se lehet nagyon menni.

Nehéz ügy.

2020. szept. 16. 13:20
 12/13 anonim ***** válasza:
96%

Én férjem akkor engedte el magát mikor az első gyerekünkkel terhes voltam. Azóta pedig minden évben hízott valamennyit. 5 alatt felment 80-ról 112-re év elején. Amikor sportos volt is nagyon vonzódtam hozzá, de most is nagyon vonzódom hozzá. Csak talán máshogy. Egy darabig furcsa volt, hogy pocakosabb, de utána inkább aranyosnak láttam, hogy olyan pocis husis. Ezért sem nyaggattam sosem. És még mindig nagyon jó vele az ágyban, úgyhogy tényleg nincs rá panaszom.

Most amúgy ő is felszedett 9 kilót a nagy itthon létben, úgyhogy most 121 kilósan azért már igen mackós. Meg is fogadta, hogy lead 10 kilót. Én pedig segítek neki szívesen, de ha így marad úgyis tetszeni fog :)

2020. szept. 16. 20:54
 13/13 anonim ***** válasza:
96%
Igaz, hogy a párom nem kövér, de én imádom a dagi pasikat. Úgyhogy ha hízna, még szexibbnek érezném.
2020. szept. 17. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!