Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy elvárásnak számít az a mai világban hogy a fiú / férfi főzni?
31 éves nő vagyok saját lakással biztos munkahellyel és idáig akármilyen férfivel próbálkoztam egyszerűen nem tudott főzni
Nem azt mondom hogy tudjon csinálni egy Wellington bélszínt hanem ilyen nagyon alap dolgok hogy pl a vanília pudingot ne hidegen kikeverhető porból csinálja vagy hogy a krumpli levesnél a zöldségeket fozze meg ne legyenek nyersek
Nem azt mondom hogy ezek miatt nem jöttem össze velük csak zavart az hogy amikor haza értem a munkából az étel ép hogy nem ehetetlen volt
Pedig nem vagyok válogatós a munkám miatt de ez zavar
Azt nem tudom. De ma már az is nagy elvárás, hogy egy mondatban, vagy kérdésben legyen egyszerre alany, állítmány, tárgy és megfelelő határozószó.
:)
Szerintem alapvető skill, nem is értem hogy lehet életben maradni nélküle... mármint nyilván nem kell mindenkinek szeretnie, nem kell mindenkinek profi séfnek lennie, lehet rendelni is vagy készkaját venni, stb. de azért én nem érezném magam életképesnek, ha nem tudnék összeütni valami ehetőt szükség esetén....
Aki nem tud megbirkózni egy pudinggal vagy azzal hogy megfőzzön pár zöldséget, annak szerintem komoly problémái lehetnek az életben, nem szeretnék ilyen partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!