Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatfüggő vagyok?
Figyelt kérdés
Nemrég beteg lettem. A párom eddig maximálisan mellettem állt. Van egy barátja akit ki nem állhatok és a betegségem miatt túlérzékeny vagyok.
Kiderült hogy decemberbe bulizni akarnak. És hogy én nem vagyok meghívva. Normális hogy ez engem bánt?
Meg azis hogy elhallgatta előlem. Biztos attol tart hogy kiborulok. Pedig kifogok..
Főleg hogy decemberbe lesz karácsony is nem akarok egyedül lenni. Nem akarom hogy csak a barátjával foglalkozzon énmeg le legyek tojva.
Szerintetek túl reagálom?
Hagynom kellene őket?
2020. szept. 14. 11:35
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tök igazatok van. Nemtudom miért vagyok ilyen de lekell róla szoknom..
2020. szept. 14. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!