Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Takarékos és anyagilag tudatos vagy valóban fillérb.szó vagyok?
Nem tudom, de én nem csinálom ezt. Fix üzletekben vásárolok, fix dolgokat, fontosabb nekem a minőség mindig fontosabb mint az a pár száz forint.
De van kulfoldrol rendeltem kabátom amit 50 ezerért vettem mig az üzletben 180 ezer volt. Igy is lehet.
Én is hasonlóan csinálom, mint te, kérdező. Nézem az akciókat, többféle boltba járok. Nyílván nem párizsit meg a lesuttyóbb trappistát veszem meg, ha az akciós, de ha a kedvenceim közül mondjuk a sonka akciós és nem a szalámi, akkor a sonkát veszem.
Nekem a párom részben hasonló volt, elverte a fizuját, mert végre elszabadult otthonról. Aztán jött a korona meg a fizucsökkentés és hirtelen rájött, hogy spórolni kell. Nem mellesleg jövőre költözünk össze és autót szeretne venni. Nagyjából most ugyanannyit tesz félre, mint én.
Le kell még utoljára ültetni, hogy komolyan szeretnél vele beszélgetni a jövőrel, hogy te nem látod, hogy gondolna rád stb. A férfiak néha elég egyszerűen gondolkodnak - párom is anno mondta h xy kell neki, de nem gondold bele, hogy mi mennyi, nem is fogja utána használni... csak kell és kész. Ha meg látod rajta, hogy nem igen haladna az életben, el kell engedni. Ő élje a kis életét, te meg végre tudj valakivel komolyan tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!