Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Takarékos és anyagilag tudatos vagy valóban fillérb.szó vagyok?
"Nem tudom hogy hány éves vagy viszont az újság nézegetése, kuponozás és a tankolás kiakasztó"
Ez van, mikor egy budai milliomos csemete ír ide választ!
Ha elvesztené a munkáját és pár hónap alatt nem találna másikat, akkor biztos véget vetnék a kapcsolatunknak.
Hu, nagyon komoly vagy. Ha te lennél munkaképtelen mondjk egy betegség vagy baleset miatt és a munkáltatod kirúgna utána a barátod is ésa,is tartalékod is vészesen fogyna ugyanezt mondanád?
Ha saját lakasod sincs, akkor csak küzdesz fel ezerrel szülői segitség nélkül, ha lenne a sajatodban élnél. Az ilyen nőktől óvjon a sors.
29/N
Szerintem jól csinálod, miért kellene szórnod a pénzt? Vannak céljaid, mint a lakás, akkor nem teheted meg, hogy azért mert jól keresel szétszórd hülyeségekre, amik pár év múlva semmit sem érnek.
Sajnos, szerintem hosszútávon ez a gondolkodásbeli különbség meg fogja terhelni nagyon a kapcsolatotokat, nem tudtok közös célokért küzdeni, mert nem lesznek közös célok. Nem fog működni, ha nem változtok. Jelen esetben nem tanácsolom, hogy te változz, ő meg nem fog...
#20,
arra kértél minket, hogy osszuk meg veled, ha látunk kiutat.
Készséggel megteszem: vagy elviseled ezt a mindenkori civakodást a bevásárlásoknál (aligha, mert majd mindig forr benned a düh), vagy szétválnak az útjaitok...
Talán mások jobb megoldást is látnak és megírják.
Fektesd be a pénzed és lehet többet is tudsz szakítani. Persze ehhez kell a megfelelő ismeret hogyan és hova.
Az hogy rakosgatod jó, de mivel állandó az infláció lassan kevesebbet ér mint ahogy gondolod.
“27 Gondolod, hogy itthon a párnacihában tartom a pénzem? Van megtakatítási számlám, illetve kincstárjegyem.”
Pont nem erre gondoltam, hiába van kincstárjegyed a pénzed csak az államnak jön jól miközben az idővel értéktelenedik el.
Nem attól leszel gazdag hogy 12 helyre futsz vásárolni 14 dolgot akciósan, hanem a megfelelő befektetésekről. De nem fogok tippet adni.
Nem tudom mit főzöl, mire költesz havonta, milyen ruhát veszel ha veszel, mennyi a havi kereseted és mennyi marad meg ebből.
De ilyen kuporgatassal nem jutsz messzire. Lakásod sincs, pedig okos döntésekkel lehetett volna ha ennyire okosan értesz a pénzügyekhez.
Gondolom valami állami helyen dolgozol vagy valami átlagos munkakörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!