Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehordott mindennek a haverja....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehordott mindennek a haverja. Feljelentés?

Figyelt kérdés

A párom nagyon hisztis, pletykás. Szeret mindenkinek elmondani mindent, panaszkodni.

Volt egy vitánk mert mostanában nem figyel rám. 10 percet se beszéltünk napok óta. Sok problémám van, komoly gondok, feszült vagyok.

Kiderült hogy egy haverjának (akit nem ismerek, életemben nem láttam) elhordott mindennek.

Smsben szidta a haverja az anyámat, engem. Mindenféle elmebeteg g3nyónak elhordott. Szép cifrán.

A párom le se sz4rta, nem védett meg.

Elég sértve érzem magam. Ha feljelentem ezt a pasit lesz eredménye vagy lef0ssák? Bizonyítékom van.

A párommal szakítok.

Sokáig tűrtem, de ez már nagyon betett..

Amúgy a haverja zaklatás ellen önkénteskedik. Irónikus.

2020. szept. 9. 22:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Korábban is kérdezték, de mégis mivel akarod feljelenteni? Semmi törvénysértőt nem tett. De amúgy személyiségi jogsértés esetén nagyon nehezen indul el eljárás. Hidd el, pont benne vagyok egyben, és bár egyesével is egyértelműen bizonyítható a vád, de csak azért foglalkoznak az üggyel, mert 60+(!) sértett van 1 vádlottal szemben. Még ha nyilvánosan zajlott volna ez a beszélgetés blogon, vagy hasonlón, ami valóban törvénysértő lenne a neveddel, képeddel, vagy bármilyen beazonosítható módon, maximum leszedetik vele/velük.

De tényleg nem stimmel teljesen minden a toronyban, ha azért, mert valaki alaptalanul rosszakat mondott rólad egy privát beszélgetésben, te fel akarod jelenteni. A sértettség oké, a szakítás oké, istenes beolvasás oké, még egy kicsinyes bosszú gondolat is normális, de feljelenteni? Ez kissé nevetséges. Felnőtt ember viszont lerázza magáról, és likvidálja az ilyen embereket az életéből, és halad tovább a maga útján.

2020. szept. 10. 10:00
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Egy ilyen miatt feljelentés? Ki is a hisztis ebben a kapcsolatban? :D
2020. szept. 10. 12:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha ezzel bemész az hamis vád büntetőeljárásban. 1-5 év.
2020. szept. 10. 13:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért vagy együtt egy olyan emberrel, akivel sehogy nem illetek össze? Eleve nem értem, hogy mire alapozva kezdtétek el ezt a kapcsolatot egyáltalán...
2020. szept. 10. 15:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Becsületsértés ez.
2020. szept. 10. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!