Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Masok is használnak ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masok is használnak ilyen szavakat egy párkapcsolatban vagy tényleg idegesítő?

Figyelt kérdés
Mióta barátom van, már nem hasam van hanem hasikám meg pocim. Nem fenekém van hanem popóm és popsim. Nincs nevem csak husika vagyok meg cukorbogyó. Kisgyerekekeknek nem gugyogok ennyit.
2020. szept. 8. 10:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Én utálom az ilyesmi becézgetést, nem aranyos, hanem degradáló, a hideg is kiráz attól, ha valaki úgy beszél hozzám, mint egy csecsemőhöz.. Szerintem ennél vannak kevésbé pedomacis becézések is.. :D

Mondjuk szerencsére nálunk a páromnak sincs erre igénye. A megoldás az, hogy megbeszéled a pároddal és nyomatékosan megkéred, hogy ezt hanyagolja.

2020. szept. 8. 10:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azokkal értek egyet, akik azt javasolják, hogy egy komoly beszélgetés során közöld vele a nemtetszésed.

Más nő, örülne, ha a férje (párja) így becézgetné, gügyögne neki.

Nem lehet ezért téged elítélni, még csak szóvá sem szabad neked tenni. Te így kívánod.

Mennyi ideje vagytok barátságban? Már viszonylag az elején is így szólított, vagy csak aztán, amikor jobban megismert és így látja jónak?

2020. szept. 8. 10:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretem ezt a pocid, meg popid meg ilyeneket... mintha valami életképtelen csecsemő lennék.

30N

2020. szept. 8. 12:30
 14/16 anonim ***** válasza:
24%
Puncikádat hogy nevezitek?
2020. szept. 8. 12:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Elég idegesítő.

Én is szoktam becézni, de igyekszem valami kreatív nevet kitalálni (és egyik volt párom sem volt ugyanaz), és nem mindig használni.

A pasiknak semmi fantáziájuk, a becézés kimerül a nyuszizásban meg cicázásban, ami elég kellemetlen, amikor egy baráti társaságban mindenki nyuszi meg cica.

Pocitól külön kiráz a hideg engem is.

2020. szept. 8. 13:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Van, ami zavar, van, ami nem. Például az ilyen szavak, mint a popsi meg ezek, nem. De amikor az exem gügyögve beszélt hozzám, utáltam. :D Mindenkinek más, gondolom a barátod is szereti, hát mondd meg neki, hogy ez zavar. Csak megérti.
2020. szept. 8. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!