Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masok is használnak ilyen szavakat egy párkapcsolatban vagy tényleg idegesítő?
Én utálom az ilyesmi becézgetést, nem aranyos, hanem degradáló, a hideg is kiráz attól, ha valaki úgy beszél hozzám, mint egy csecsemőhöz.. Szerintem ennél vannak kevésbé pedomacis becézések is.. :D
Mondjuk szerencsére nálunk a páromnak sincs erre igénye. A megoldás az, hogy megbeszéled a pároddal és nyomatékosan megkéred, hogy ezt hanyagolja.
Azokkal értek egyet, akik azt javasolják, hogy egy komoly beszélgetés során közöld vele a nemtetszésed.
Más nő, örülne, ha a férje (párja) így becézgetné, gügyögne neki.
Nem lehet ezért téged elítélni, még csak szóvá sem szabad neked tenni. Te így kívánod.
Mennyi ideje vagytok barátságban? Már viszonylag az elején is így szólított, vagy csak aztán, amikor jobban megismert és így látja jónak?
Én sem szeretem ezt a pocid, meg popid meg ilyeneket... mintha valami életképtelen csecsemő lennék.
30N
Elég idegesítő.
Én is szoktam becézni, de igyekszem valami kreatív nevet kitalálni (és egyik volt párom sem volt ugyanaz), és nem mindig használni.
A pasiknak semmi fantáziájuk, a becézés kimerül a nyuszizásban meg cicázásban, ami elég kellemetlen, amikor egy baráti társaságban mindenki nyuszi meg cica.
Pocitól külön kiráz a hideg engem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!