Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy nem is szeret igazán vagy tényleg csak a munka fárasztja le?

Figyelt kérdés
A páromnak olyan a munkája ami az én álommunkám lett volna. Nagyon megörültem kezdetekkor hogy majd jól kifaggatom erről. Nagyon nem így lett, sosem tudok kérdezni róla, mindig fáradt és azt mondja, hogy egész nap a melóban is ezzel foglalkozik, hagy ne kelljen már otthon is erről beszélnie. Ez nekem nagyon rosszul esik, elvégre csak én vagyok az akit szeret, ennyit megtehetne. Vagy sokat várok? Nem tudok racionálisan gondolkodni.
2020. szept. 6. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Igaza van a párodnak. Én is dolgoztam olyan helyen, ami sokakat érdekelt, és megsértődtek, amikor elmondtam, hogy nektek ez lehet, hogy érdekes, de nekem egy xopás, de csinálom, mert jó a pénz. És fordítva is voltam, érdekelt a csajom melója, de ő megkért, hogy ne firtassuk, mert elege van a sok hülyéből, napi 8 órában is, itthon hagy ne.
2020. szept. 6. 13:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez is érthető, de nekem fontos. És szomorú vagyok emiatt. És ha szomorú vagyok, azért annak számítania kéne. Azon gondolkodom lehet hogy nem is passzolunk.
2020. szept. 6. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

Komoly belső problémákat sejtet, hogy egy ilyenből azt vezeted le önző módon, hogy nem szeret téged.

Pont te sz*rod telibe a másikat, csak azért hogy megkapd amit akarsz. Ha pedig nem kapod meg, akkor rögtön nem vagy elég fontos és áldozat leszel, akiért még ennyit se tesznek meg.

Nem mondom hogy ne lehetne beszélni róla, de ha ő nem akar, akkor azt tartsd tiszteletben. Nézz utána a neten vagy kutass a téma után, tanulj hozzá, keress róla anyagokat vagy fórumokat, rengeteg lehetőség van. Ehelyett hisztizel és azonnal megkérdőjelezed a kapcsolatot.

2020. szept. 6. 13:54
 4/6 A kérdező kommentje:
:(
2020. szept. 6. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem vársz sokat tőle, de valami megfoghatatlan dolgot érzek a leírásodban. Téged érdekelne a munkája, mert neked az az álommunkád lett volna. Féltékeny vagy rá, hogy neki összejött? Esetleg azért nem beszél ő róla, mert fél, hogy nagyon rákattannál a dologra, és te is azt végeznéd, és ő meg nem akarja ezt, mert konkurenciát látna benned? Vagy esetleg azért nem beszél, mert még új neki ez a tevékenység, és valóban lefárasztja?

Sok a kérdés e mögött, de nem feltétlen ez a probléma, de felmerül, hogy valóban nem passzoltok egymáshoz.

Beszélnetek kellene egymással mind a munkáról, mind egymásról.

2020. szept. 6. 14:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem új neki csak lefárasztja. Nekem más már a karrierem, de olvasni egyáltalán nem olyan mintha egy ott dolgozóval beszélsz.
2020. szept. 6. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!