Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kevés az igényes férfi?
Köpnek az utcán, nem mosnak rendszeresen kezet, a taknyot a kezükbe fújják, ritkán fürdenek, még a diplomások is.
Nem szívesen fogok kezet velük ki tudja, hol matattak előtte. Gyors étterembe sem járok a higénia miatt, többször kaptam ott hasmenést.
A párkapcsolat elsó egy évében minden klassz, majd később nem fürdenek, nem mosnak kezet stb stb. Mit lehet tenni?
Talán nem a megfelelő helyen keresed.
Amúgy a nők ugyanilyen igénytelenek.
Azért a csajok is megérik a pénzüket. Sokuknál az igényesség kimerül a műköröm/műszempilla/műhaj kombóban. Bűzlenek a sörtől és a bagótól, simán nyomnak egy orált az általad felvázolt igénytelen férfiaknak, és csak híznak a sok sörtől meg a szar kajáktól.
Persze ahogy férfiaknál nem mindenki ilyen, csajoknál sem az.
"Köpnek az utcán" "a taknyot a kezükbe fújják"
Azért ez egy igen deviáns, extrém eset, nem hiszem, hogy egyetemen láttad ezt.
Rossz helyen, rossz emberekkel ismerkedsz. :) Ennyi. Én pl. igényes vagyok, de velem meg randira sem jönnek el a nők sajnos. Ez van...
29/F
Mit lehetne tenni?
Hát ,engem mindenesetre kerülj el!
Inkább egy pszichiáter felkeresését ajánlom!
De vigyél fertőtlenítőt,és gumikesztyűt is,mert ki tudja..
Lehet,hogy egy fürdetlen, diplomás pszichiáter lesz,aki a taknyot a földre csapja beszélgetés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!