Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem nem vagyok sikeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem nem vagyok sikeres a barátomhoz képest, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Harmadéves egyetemista vagyok a közgázon, angolból szakmai felsőfokú, olaszból középfokú nyelvvizsgám van. Most próbálok az egyetem mellett gyakornokként elhelyezkedni pénzügyi területre, de sehonnan se kaptam választ.

A barátom évfolyamtársam, a nagyméretű családi vállalkozásukba segít be, nagyon jól megy nekik, illetve van egy jövedelmező hobbija, mindegyik az apukája révén. Eléggé elfoglalt, mert egy másik városban van a székhelyük, nekem kell hozzá alkalmazkodnom.

Úgy érzem önerőből, hátszél nélkül sosem fogok sikeres lenni. Most egy tanulmányi versennyel próbálkozom, hátha nyerek egy kis pénzt. Anyukám egyedül nevel, sajnos megéreztük anyagilag a járvány hatását, ezért is vagyok szorult helyzetben.

Mit tennétek a helyemben?

20L

2020. szept. 2. 17:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tehát az zavar téged,hogy nem vagy olyan sikeres,mint a barátod? Hát akkor ne hasonlítgasd magatokat egymáshoz,és vuálá, máris kész! :) Ennyi. Úgy érzem, főkérdés erre irányult.
2020. szept. 4. 00:49
 12/14 anonim ***** válasza:
*Ja és nem is kell versenyezni, versengeni
2020. szept. 4. 00:49
 13/14 anonim ***** válasza:
*Ja és majd ne együtt keressetek állást;amúgy ha az ő cégükhöz is lehet menni gyakorlatra, szerintem megkérhetné a barátod hogy te is mehetnél oda; viszont állásajánlatokat mind a ketten magatoknak keressetek; és arra jelentkezzetek, amiket te külön meg amit ő külön talált, hogy ne kelljen egymás ellen versengjenetek. Tehát egyénileg keressetek állást. Mindenki abba ahirdetésbe bele fog futni, ahol a sorsában helye, dolga,sorsfeladata van.
2020. szept. 4. 00:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Br. 700 Ft órabért akartam írni.

2020. szept. 4. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!