Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne csak a levegőbe beszéljen, és ne csak azt nézze, hogy neki mi a jó?
Ez egy h*lye! Bocsáss meg...
De ez csak a filmekben van, hogy átmész és nézed ahogy játszik!
Komolyan mond meg neki,akár mondhatod azt is h szakítasz ha nem vesz komolyabban
én is így voltam barátommal.. nem mondom hogy csak ő volt a hibás.. mert én is.. de én nem bírtam és kidobtam..
bár már nem voltam szerelmes belé
Utolsó kommentel értek egyet, Én is nehezen dobtam ki az exem pedig ugyan ez volt, Sőt az exem szeretkezni is nap egyszer volt hajlandó kemény 10 percre és én voltam a nimfo mert nekem több kell^^ Amikor beszéltem vele egy két hónapig jó volt aztán újra minden. Azért te beszélj vele veszíteni valód nincs rajta.Ha nem változik 17 évesen ne pazarolj rá több évet^^
Sok sikert:)
L 22
Te jó ég...ezt még maga a srác sem gondolhatja komolyan...na te lány, ezt kifogtad rendesen:S
El kell neki mondanod az érzéseidet. Lehet, hogy tudatában sincs annak, amit veled tesz, fel sem fogja, hogy ez neked mennyire rossz. Én beszélnék még egyszer a fejével, és ha azután sem változtatna, akkor én is úgy viselkednék, mintha csak én lennék a világon. Festeném a körmöm, női magazint olvasnék, testápolóznék, esetleg olvasnék...Felettébb szemét dolog, de ha máshogy nem veszi magát észre...
Sejtem, milyen lehet, barátnőm is hasonló szituban volt, msn-en sírta el nekem, hogy most is ott van vele egy szobában a barátja, de tv-t néz, nem is tud róla, hogy szegény lány ott sír a gép előtt...Átment hozzá csak úgy, de átnézett a feje fölött.
A kondis dolgot meg valószínűleg nem akarhatja igazán, szerintem azt hagyd rá, az lehet azért is, mert kevés az önbizalma (nem mer a kigyúrt pasik közé menni), vagy bármi miatt. Ezt ne erőltesd.
És még valami. Nehogy mégegyszer megtedd, hogy amíg ő a gólemeket lövöldözi, te ülsz mellette és halálra unod meg szomorkodod magad, hogy na megint miért nem vagy neki érdekes...Abban a minutumban/helyzetben kell szólni.
Ne idegeskedj...Beszélj:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!