Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibírja ezt a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném hogy szerintünk ki, de hátha más is járt ebben a cipőben és tud tanácsot adni.

Szóval gyógytornász szakon tanulok tovább és ez a képzés a lakóhelyemtől 1 órányira van. Párom utolsó éves szakgimis lesz. Két és fél éve vagyunk együtt.

Szóval én hét közben suliban/koleszban leszek és csak hétvégén tudnánk találkozni. Eddig majdnem minden nap találkoztunk.

Szerintetek nem lesz nagy váltás ez így most? Remélem megtudom azt oldani hogy pénteken ne legyen órám, de ez még nem biztos.

Szóval tudna valaki tanácsot adni hogy oldjuk ezt meg? Kicsit félek, nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni. Szerencsére ő is úgy áll hozzá hogy minden rendben lesz, de nem ismerünk másik olyan párt akinek ez ment volna.

Előre is köszi a tanácsokat.

2020. szept. 1. 00:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
De mit kell ezen kibirni? 1 ora nem sok, en ennel tobbet ingaztam egyetemre (osszesen 2,5 orat naponta)es nem is voltam kolis. Siman tudtok talalkozni hetkozben is, hidd el, ez nem kozepiskola, nem fogsz tanulni minden egyes nap, majd meglatod :)
2020. szept. 1. 23:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát jah, anno èn is többet ingáztam a fősulira. Nem is èrtem 1 óra miatt minek a kolesz. De mindegy is, tudtok találkozni hèt közben is, úgyhogy nincs ezen mit kibírni.
2020. szept. 2. 00:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Kibírja. Az az egy óra semmi... Simán tudtok hét közben is találkozni, ha nagyon akartok. Mi majdnem 3 évig voltunk külön egyhuzamban hónapokat, külföldi munka miatt...de hát ugye lakás kellett, nálatok is értelmes célok miatt van ez (tanulás). 1 évig szerintem egyszerűen lehet ezt csinálni.
2020. szept. 4. 10:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendben a kapcsolat, akkor ezzel nincs gond
2020. szept. 4. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!