Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, a szerelmetek, vagy egy nagy fesztivál? Lányok, nektek ez, hogy esze?
Figyelt kérdés
ha szeretek egy lányt, és fontos nektek, akkor inkább vele vagytok, vagy elmentek egy fesztiválra berúgni, plusz másnap indultok küldöldre egy hétre? Ti mit csinálnátok? azzal a lányal lennétek akit álítólag szerettek, vagy elmentek egyet fesztiválozni? és a fiu nem szol semmit csak közli veled msn-en, hogy ő elmegy fesztiválozni, szerintetek lányok, ez helyes? ti nem lennétek ki akadva?2010. aug. 5. 19:00
1/13 anonim válasza:
Nekem tök egyértelmű, hogy értelmesebb szórakozást választok, mint hogy részegen fetrengjek. Pláne ha van barátnőm.
F/27
2/13 anonim válasza:
Hát én meg bántódnék az biztos így h elmegy egy hétre külföldre amikor nem látja..
Amúgy te most a sértett vagy vagy az elkövető?:D
3/13 anonim válasza:
sajnos én egyszer a fesztivált választottam... utána évekig hallgathattam. meg aztán bántam is a dolgot...
23F
4/13 anonim válasza:
A kettő komolyan nem lehet együtt?
5/13 A kérdező kommentje:
nem az a bajoom, hogy elmegy külföldre, hanem, hogy tudja , hogy 1 hétig nem lát és mégis a bulizást választja helyettem, nekem ez esik rosszul, hogy velem nem mindig tud találkozni, de bulizni bármikor tud
2010. aug. 5. 19:30
6/13 A kérdező kommentje:
a sértett fél lennék
2010. aug. 5. 19:30
7/13 anonim válasza:
Arra nem gondoltál még, hogy találkoztok egy nappal előtte, és úgy veszed mintha 1hét és 1 napra menne el? Szerintem ez is megoldás
8/13 A kérdező kommentje:
de ez ma történt, és csak az utolsó pillanatban mondta, nah akkor "szia én most megyek fesztiválozni" és holnap utazik.
2010. aug. 5. 19:40
9/13 anonim válasza:
Hát ha ma történt akkor nehezen megy amit az előbb írtam.
Így már kicsit más a helyzet. De viszont most van nyár most van fesztiválozás. Menj te is fesztiválozni
10/13 anonim válasza:
Szerintem ez gáz. Törődhetne többet veled. Nem az a gond, hogy elmegy önmaga szórakozni, hanem a tálalás, hogy nesze, megyek egy hétre, de holnap meg inkább piálok, mint veled legyek. Mert kb ez a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!