Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha a páromnak 100 nőből 90 tetszik és én csak ebből a 90-ből vagyok 1? én az egyetlenegy akarok lenni.
a páromnak minden nő tetszik az utcán, a tv-ben, én csak annyival vagyok különb, hogy velem jár
és ezt érezteti is velem, még mondta is, hogy jólesik megnéznie a csajokat és ez ellen nem tehetek semmit
éjszaka is elalvás előtt még belenéz a szexfilmekbe, ,utána kapcsolja le a tv-t
szóval mindenki izgatja a fantáziáját én is
mit tudok tenni, hogy én legyek számára az egyetlen?
mert már a szakításon gondolkodom, mert lehet nem minden pasi ilyen. vagy mégis???
hát igen
kilátástalanságomban lassan én is a végét nézem már ennek
nem tudok harcolni, elvégre a korral úgy is csak csúnyább/öregebb leszek és vajon akkor mit fogok érezni egy ilyen pasi mellett?!
szóval lehet hagyom az egészet
köszi az eddigieket
ja. és már megbeszéltem vele rengeteg oldalról, mondtam, hogy egy ribit jobban tisztelnek, mert míg vele vannak, addig sem mással foglalkoznak, de semmi nem hat, mert észrevettem a java része tudatalatt
pl a pénztárnál, ha mögénk áll a csaj, automatikusan nem bír háttal maradni a csaj felé,és ez csupán egy testi kommunikáció ösztönösen ráadásul, ahelyett, hogy megfogná a kezem vagy ilyesmi
ha egy harmadik megjelenik én megszűntem a számára addig.
100-ból 90 nő minden férfinak tetszik.
Van aki hazudik róla, van aki nem.
Nem tudom mennyivel lenne jobb neked, ha undorodva fordulna el az utcán, ha szembejön egy nő.
az eddigi volt barátaim minden szituban ahol megjelent egy másik csak, vagy átöleltek, vagy fogták a kezem, éreztetve a külvilággal, hogy mi összetartozunk.
a jelenlegi párom az első, aki rávilágított arra, milyen aljasul gondolkodnak a pasik.
csak legalább VELEM NE ÉREZTETNÉ!
Ha az "eddigi barátaid" ilyen rendesek voltak, akkor miért cserélted le őket a jelenlegire?
Komolyan nem értem a problémádat.
igen
lelkileg nem bírom.
keresek mást
köszi mindent mindenkinek
de ahogy elképzelem, amíg gyereket szülök, ő az ápolónővel bájcseveg...
talán nem mindenki ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!