Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha a páromnak 100 nőből 90 tetszik és én csak ebből a 90-ből vagyok 1? én az egyetlenegy akarok lenni.
a páromnak minden nő tetszik az utcán, a tv-ben, én csak annyival vagyok különb, hogy velem jár
és ezt érezteti is velem, még mondta is, hogy jólesik megnéznie a csajokat és ez ellen nem tehetek semmit
éjszaka is elalvás előtt még belenéz a szexfilmekbe, ,utána kapcsolja le a tv-t
szóval mindenki izgatja a fantáziáját én is
mit tudok tenni, hogy én legyek számára az egyetlen?
mert már a szakításon gondolkodom, mert lehet nem minden pasi ilyen. vagy mégis???
tényleg, ,ha felhozom, mindig a szakítással fenyeget...
pedig szeret, mert amúgy olyan érzékeny lelkileg
csak olyan rossz, hogy mások hozzák meg a kedvét és nekem kell "ledolgozni", ahelyett, hogy rám vágyna
Nem olvastam el a válaszokat, de amúgy mindenki ilyen (persze van kivétel, őket hívjuk b.ziknak, néha meg csak hülyéknek).
Nekem azért 100 nőből nem tetszik 90, de lehet én vagyok túl válogatós, hogy a 40-en túli nők már nem jönnek be...
De nagyjából magyarország összes jó csaját már végigk.rtam fejbe.
De ha téged szeret a csávó akkor szard le, olyan sosem lesz, hogy csak te fogsz tetszeni neki, de az, hogy tetszel neki meg hogy szeret-e az tök más dolog.
csak vannak helyzetek sajnos, amikor már számomra megalázó, pl hogy más csajjal cserfesen beszélget amikor ott vagyok én meg csak "tartom a gyertyát"és csak utána szól hozzám, de szeretettel teli hangon.
és olyan mintha ő ezeket nem is látná, milyen fájdalmakat okoz és amikor számon kérem, szabályosan lehülyéz
Mindenki ilyen, csak vannak azért ebben is fokozatok. Minden férfinak, és minden nőnek megtetszenek más emberek is a párján kívül. Ez mindkét nemre igaz. Mást is lehet vonzónak találni, és meg is kívánni.
Emberek vagyunk. És attól, hogy valakinek párja van, vak még nem lehet.
De. Amit a barátod csinál, az már azért erősen túlzás szerintem. Ezért is írtam, hogy vannak fokozatok. Nálam ez már túlmenne a határon.
Szerintem aki normálisan kezeli az ilyesmit, az nem hangoztatja a párjának, hogy milyen jó megnézni más nőket. Lehet azt szolidan is csinálni, és nem is kéne neki ilyeneket mondania. Ha ebben nem változik, és téged ez zavar (engem is zavarna), akkor nem biztos, hogy ez egy nagyon hosszú kapcsolat lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!