Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt maradnál olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnál olyan emberrel, aki azt mondja neked, hogy már nem vagy olyan szexi, mint régen?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, se gyerek, se kutya, se macska. Mégis teljesen komolyan és őszintén azt mondta, hogy már nem vagyok olyan szexi, mint régen (nincs valóság alapja, mert átlagos testalkatom van és az utóbbi időben fogytam is).

Még gyermeket sem szültem, akkor nem tudom mi lesz, mit fog mondani. Másnak ilyet 30 év után sem mond a párja.

Nagyon megsertette ezzel a nőiességemet. Mindenki másnak csinos vagyok. Annak tudom be, hogy nem is Szeret igazán,hiszen akit szeretünk, azt mindig szépnek és csinosnak látjuk.

Ő sem tökéletes, de sosem fordult volna meg a fejemben, hogy bármit is szóvá tegyek, mert számomra úgy tökéletes mindene, ahogy van.

Utólag azt mondja, hogy ezt felejtsem már el és ne rugózzak rajta. Nem fogja fel a súlyát.

Egyébként rendszeresen tesz megjegyzéseket a külsőmre.

Érdemes együtt maradnom vele?

2020. aug. 28. 06:26
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Köszönöm szépen a segítőkész válaszokat!
2020. aug. 28. 16:03
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a párod részéről elmúlt a rózsaszín köd. Már nem lát érdekesnek így Téged, hogy minden nap "tálalva vagy".

Szerintem lépjél ki, mert ez az önbecsülésedet is rombolja. Ez jobb nem lesz. Találsz mást, hidd el, ne vedd el magadtól a lehetőséget.

2020. aug. 28. 19:17
 43/43 anonim ***** válasza:
A körmökhöz: nekem se tetszettél volna, nem tartom szexinek, sőt. De nyilván itt nem ez a gond.
2020. aug. 28. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!