Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom lázas beteg, és megsértő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom lázas beteg, és megsértődött, amiért nem szeretnék találkozni. Igaza van?

Figyelt kérdés
Holnap jött volna át, de ma este mondta, hogy fáj a torka és belázasodott. Én erre mondtam neki, hogy akkor holnap inkább maradjon ágyban és próbálja meg felhívni az orvost, és ne talizzunk, mert ha esetleg kovid, nem szeretném a hétvégén hazavinni anyuméknak. Meg amúgy is bármi is az, júniusban lettem túl egy két hónapig tartó garatgyulladáson, amire három doboz antibiotikumot szedtem be, és nem szeretném, ha megint elkezdődne, koronától függetlenül. Erre ő teljesen megsértődött, hogy én annyira féltem az egészségemet, hogy az fontosabb nála, és hogy amúgy is biztos csak nem akarok találkozni vele. Mit gondoltok, tényleg bunkón viselkedtem? Eléggé bűntudatom van :c
2020. aug. 26. 20:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ő az önző.. nem értem miért kell ilyenkor tehetetlen kisbabát játszani. Mindenki el tudja magát látni, ha meg nem,akkor az már kórházi eset.
2020. aug. 26. 21:11
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Mivel a szulei tudjak tutujgatni, jol dontottel.
2020. aug. 26. 22:28
 13/20 anonim ***** válasza:
57%
Nekem ilyen helyzetben alap volt, mikor még nem éltünk együtt, hogy ott voltam vele és ápoltam. A társam, az az ember, akit a világon a legjobban szeretek, sosem hagynám egyedül szenvedni.
2020. aug. 27. 00:45
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
De mit kell ápolni egy lázas betegen? Főleg ha olyan jól van, hogy még veszekedni is tud a másikkal? A legjobb gyógyszer rá a pihenés, ápolás alatt azt értitek, hogy ott kell őrködni az ágya mellett? Kifújni az orrát? Tényleg, mit kell?
2020. aug. 27. 09:10
 15/20 anonim ***** válasza:
25%

Amikor én beteg vagyok, akkor mindig jó dolog a másik ember szeretetét, törődését érezni. Nem azt mondom, hogy feküdjön mellém, hogy szétfertőzhessem, hanem főzzön egy teát, levest, finom, könnyű vacsit. Mert a szeretet és a törődés jót tesz az ember lelkének, testének. Valkinek kifejezetten szüksége van erre. Nem hiszem, hogy önző lenne emiatt.

Tudod jóban- rosszban, egészségben- betegségben....

2020. aug. 27. 09:46
 16/20 anonim ***** válasza:
30%

Persze, covid :D

Hagyjuk már... :)

2020. aug. 27. 10:03
 17/20 anonim ***** válasza:
86%

Úgyis, hogy mondjuk téged is megfertőz? Ez nem önzőség? Vagy részedről álmártírság, mondván "nem érdekel én a szerelmemmel leszek bármi áron"?

Nekem az egészségben-betegségben azt jelenti, hogy ha levágják a lábát mellette maradok, ha rákos lesz ápolom amikor szükséges, nem pedig azt, hogy aszisztáljak végig egy szaros megfázást vagy hányós-fosóst, hogy aztán én is mehessen táppénzre. Én mindig jó messzire elküldtem a férjem ha fertőző beteg voltam, minek akarnék neki rosszat?

2020. aug. 27. 10:04
 18/20 anonim ***** válasza:
68%
17. Hányós fosós vírus esetén eléggé legyengül az ember szervezete. Volt, hogy nem tudtam a konyhába se kimenni egy pohár vízért.
2020. aug. 27. 11:26
 19/20 anonim ***** válasza:
84%
Ott van az anyja, hogy odavigyen neki egyet. Nem egyedül él, írta a kérdező.
2020. aug. 27. 11:31
 20/20 anonim ***** válasza:
83%

Pontosan ez a lényeg, hogy akkor kell ugráltatni a másikat, ha már fel se tud kelni, addig maga is megtudja oldani. De ez meg annyira logikus, hogy segítesz valakinek, aki magán NEM TUD már.

Nemtom én valahogy mandulagyulladással se kezdtem el mondani a páromnak, hogy jöjjön már ide, hátha elkapja és kiesünk a munkából legalább mindketten, és véletlenül se tudjon elmenni egy hónapok óta szervezett utazásra, mert én hisztis vagyok, márpedig jöjjön ide. Ez nem dedó, felnőtt emberekről beszélünk. Gyerek mellett kell csak ott lenni folyton, ha beteg. Ha wc-re kitud menni az ember, akkor teát is tud főzni és levest is. Nem értem miért kell a tehetetlent játszani és mintha akkora baj lenne.

2020. aug. 27. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!