Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a rossz, ha nem akarok párkapcsolatban egy olyan férfival lenni, akinek nem halad az élete pozitív irányba és mindig valami problémája van?
Biztos, hogy kapsz leszavazásokat és savazásokat motiválatlan emberektől, de sztem ez tőled nem bunkóság. Nem feltétlen rosszak ezek a típusú emberek, de egy párkapcsolat nemcsak a szexuális vonzalomról szól, hanem bizony az érzelmekről is, és hogy mennyire felel meg a másik személyiségre. Egy normális párkapcsolatban, ahol nemcsak összedugni járnak az emberek, ez feszültséget meg konfliktusokat fog okozni, ha ennyire más az életcélja, életvitele a két embernek. Mert azért együtt "kell" töltenetek időt, programokon együtt "kell" lenni, aztán együttélni.
Én már végigcsináltam ezt egy 6,5 éves párkapcsolatban, és nem az volt a célom, hogy dobjam, de a végén már nagyon-nagyon szenvedtünk igazából mind a ketten... pedig én nem is vagyok annyira törtető (és ezt most nem negatív értelemben mondom), mint te. De megőrültem már... a kapcsolat eleje azért működött, így visszanézve, mert akkor én még tanultam, és nem voltak olyan lehetőségeim, mint most (ő a szíve szerint egész nap otthon kushadt volna, nem mozdult ki, nem volt igénye minőségi együtt töltött időre a kapcsolat végére, kevésbé volt aktív, és szinte minden téren én tepertem többet ahhoz, hogy fenntartsuk a kapcsolatot). És aki motiválatlan akár a pénzkeresésben, akár a jövőjét nézve, az sokszor más tekintetben is motiválatlan. És akkor az a jó, ha talál magának egy hasonlóan motiválatlan embert, és nem egy ambíciózusabb illetővel pazarolják egymás idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!