Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a rossz, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a rossz, ha nem akarok párkapcsolatban egy olyan férfival lenni, akinek nem halad az élete pozitív irányba és mindig valami problémája van?

Figyelt kérdés
Dolgozik, sokszor többet keresett, mint én, de neki mindig valami miatt voltak anyagi problémái. Kikapcsolódása általában a sör és a haverok vagy ő meglenne úgy, hogy egész nap engem ölelget meg ücsörög. Lehet nenni vele neha valahova, de ritka, ha nem sima boltba megyünk vagy ő iszik én meg lesek. Én vezetek, ő a jogosítványt folyton csak tervezi megcsinálni. Tavaly egy darabig nem voltunk együtt és azt mondta, hogy azért nem ment el folytatni, mert újra együtt lettünk. Innen messze van a suli. Külföldön élünk és nincs a környéken es úgy egyszerűbb, ha anyjához hazamegy szezon végén és ott csinálja. Vannak tervei, de a hozzáállása alapján csak álmok ezek. Akar néhány dolgot, de megvalósítani soha nem tudja. Lassan 40 éves és nem szeretnék egy felnőtt férfinek az anyja lenni,mert sokszor mondja ,hogy munka miatt nincs ideje kaját venni magának, de sört azt tud hazahozni valahonnan. Bunkó vagyok, mert unom ezt az egészet?
2020. aug. 24. 16:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne az foglalkoztasson, hogy te vagy-e a rossz. Neked ez így nagyon nem jön be, süt belőled a harag, nem jó neked így. Nyugodtan szakíts vele, nem tartozol neki semmivel. Nem kell megideologizálni, hogy miért nem vagy boldog, egyszerűen csak eleged van a hülyeségeiből és kész. Szakítás vele, mindketten jobban jártok. Te végre csinálhatod amit akarsz, ő meg kereshet valakit aki nem fojtatná egy kanál vízbe.
2020. aug. 24. 17:16
 12/18 A kérdező kommentje:
Ő erőltette ezt az egészet és ahhoz is lusta, hogy elköltözzön. Elvileg szeptemberben el fog, vagy szezon végén. Neki se tesztik ez így.
2020. aug. 24. 17:22
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
A probléma a te tipusú nővel ott van, hogy van egy elképzelésed neked mit nyujtsanak,milyen legyen, ugyan akkor te értelmileg, intelligenciában annál jóval alatta vagy és ha sikerül is egy-két éjszakára egy ilyen pasit összeszedni hamar ejtenek.Mert egy idő után minden normális embernek a szex kevés egy kapcsolathoz-értelem is kell. Szerintem itt a hiba nálad.
2020. aug. 24. 17:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Tedd ki gyorsan.
2020. aug. 24. 17:29
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem várok tőle semmi extrát, csak annyit, hogy ne én legyek a szolgáló személyzet és az ,aki kussban tűr mindent és ő meg ha teheti, haverozik, iszik. En meg legyek a taxi, mert nincs busz. Vagy az én pénzemből zabáljon,mert nem gondol a bevásárlásra vagy épp pénze sincs már. Ő se tesz meg nekem vagy miattam semmit. Otthon is csak telefonozik, ül és láncdohányzik.
2020. aug. 24. 17:34
 16/18 A kérdező kommentje:
Ő az a típus, aki mondja a szépet és jót, hízeleg, de itt megáll a tudomány. Van baja, nem tudni mi ,de az biztos, hogy nem kicsi. Orvoshoz se képes menni.
2020. aug. 24. 17:37
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szerencsétlen vén phasz.
2020. aug. 24. 20:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy kapsz leszavazásokat és savazásokat motiválatlan emberektől, de sztem ez tőled nem bunkóság. Nem feltétlen rosszak ezek a típusú emberek, de egy párkapcsolat nemcsak a szexuális vonzalomról szól, hanem bizony az érzelmekről is, és hogy mennyire felel meg a másik személyiségre. Egy normális párkapcsolatban, ahol nemcsak összedugni járnak az emberek, ez feszültséget meg konfliktusokat fog okozni, ha ennyire más az életcélja, életvitele a két embernek. Mert azért együtt "kell" töltenetek időt, programokon együtt "kell" lenni, aztán együttélni.

Én már végigcsináltam ezt egy 6,5 éves párkapcsolatban, és nem az volt a célom, hogy dobjam, de a végén már nagyon-nagyon szenvedtünk igazából mind a ketten... pedig én nem is vagyok annyira törtető (és ezt most nem negatív értelemben mondom), mint te. De megőrültem már... a kapcsolat eleje azért működött, így visszanézve, mert akkor én még tanultam, és nem voltak olyan lehetőségeim, mint most (ő a szíve szerint egész nap otthon kushadt volna, nem mozdult ki, nem volt igénye minőségi együtt töltött időre a kapcsolat végére, kevésbé volt aktív, és szinte minden téren én tepertem többet ahhoz, hogy fenntartsuk a kapcsolatot). És aki motiválatlan akár a pénzkeresésben, akár a jövőjét nézve, az sokszor más tekintetben is motiválatlan. És akkor az a jó, ha talál magának egy hasonlóan motiválatlan embert, és nem egy ambíciózusabb illetővel pazarolják egymás idejét.

2020. aug. 25. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!