Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mászik falra sok lány és fiú attól, hogyha a barátjuk/barátnőjük egy ellenkező neművel beszél?
Ha már kedves pároddal flörtöl a legjobb pasi barátja aki az ex-e is, az ne mond hogy a helyemben nem zavarna téged..
22F
Megcsaltak már valaha? Mert akkor tudnod kéne.
Amikor életed párja szembe jön veled az utcán Valentin-napkor, egy másik lány kezét fogva, mert azt hiszi h te még suliba vagy, hihetetlenül jó érzés! :(
Na ezért nem viselem el h ha párom olyan lánnyal találkozik, beszél, akiről tudom h egy picit is bejön neki. Persze ha szóba akar vele állni úgyis megteszi, de legalább legyen őszinte h erről-arról beszélgettünk, nem történt semmi és többet nem lesz ilyen. Akkor azt mondom oké, 1x belefér. De amikor már többször mennek kávézni, meg "véletlenül" összefutnak az már gyanús.
20/L
Hallod Multkor barátnőmhöz úgy ment le az exe hogy 140km-t utazoss éjfélkor. 2 órán át beszélgettek majd hazament a srác-- én akkor pont 100km re voltam tőlük - és nemkicsit ideges voltam..
22F
13:30 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!