Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam a barátnőmnek, rettentően félek, de szeretném elmondani. Tanácsok?
Sziasztok, leírom a lényeget, 21 éves vagyok, még anno a betegségem miatt én nagyon sokáig korházba feküdtem, járni kellett mindig vizsgálatokra, és ezáltal az iskola nem ment úgy ahogy kellett volna, bejárni nem nagyon tudtam, magántanulónak se lett volna jó, 2018-ban végeztem volna el a gimnáziumot, de most leszek 12-es. Azonban ezt nem mertem neki elmondani, tudom hogy nincs benne semmi szégyellnivaló, de mégis szégyellem. Tehát azt mondtam neki hogy végeztem már az iskolával. Sok savazást kaptam azoktól akiknek ezt elmondtam, ferde szemekkel néztek rám, lenéztek. Holott az átlagom 4,5 fölött volt eddig, és már előrehozottan is szereztem érettségit. Már az első pillanattól kezdve megtetszett a lány, akkor még nem beszéltünk az iskoláról, és spontán jött, és benyögtem ezt, nagy idiótaságomra. Jövőre megyünk mindketten egyetemre viszont, és ugyanoda. El szeretném neki mondani, de iszonyúan félek hogy el fog emiatt hagyni, persze, megérteném, hisz hazudtam neki egy nagyobb dologról. Szeretem, és nem akarok neki többet hazudni semmiről. Számára fő az őszinteség, nekem meg el kéne fogadnom hogy nem tehettem anno semmiről, ami miatt ez történt az életemben, és nem hazudni ebben sem, sem másban.
Hogy mondjam el neki? Szerintetek mennyi esély van arra hogy ezért a nagy hibámért azt fogja mondani hogy viszlát?
Köszönöm azoknak akik válaszolni fognak.
Figyelj, ha egy ilyen kis horderejő dolog miatt elkezdel hazudozni, mi lesz később.
Nem csodálnám ha lapátra tenne.
Hát ezt hosszú távon, hogy tudnád titkolni?
Mond el, ha nem érti meg az az ő baja.
Őszinteséget akár, akkor mond el neki.
De most, ne gondolkozz.
3. válaszolónak üzenem hogy hidd el, nem olyan kis dolog, főleg úgy, hogy emiatt sok bántást kaptam, lehet hogy te máshogy cselekedtél volna a helyemben, de ezen kívűl én másba nem hazudtam sose, szóval nincs olyan hogy mi lesz később.
4. válaszoló: Nem is akarnám titkolni, egyrészt nem is tudnám, épp ezért szeretném elmondani neki, csak nem tudom hogy hogyan kezdjek bele
A legjobb, kussolni. Az ilyen hulyekre meg nem kell hallgatni. Ma már nincs az őszinteségnenk értéke. Akkor miért legyen az?
Szóval el ne merd mondani. Elmész egyetemre és hátadmögött hagyod ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!