Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál mi az a legkésőbbi időpont, amikor hajlandók eljegyezni egy nőt?
"mi az a legkésőbbi időpont" Lol
Úgy teszed fel ezt a kérdést, mintha kötelező lenne egy nőt feleségül venni. Sokna élnek boldog kapcsolatban anélkül, hogy összeházasodnának, sőt sok olyanról hallottam, hogy az amúgy jó kapcsolat azután kezdett megromlani ahogy meglett a házasság. Ez a lepapirozás ma már egy tök felesleges dolog szerintem. Attól nem leszel boldogabb, ha most sem vagy az.
25
Tényleg vicc a sürgetés, de jogi szempontból, ha lesz közös ház, akkor a hagyatéki eljárás ( baleset esetén ) egyszerűbb-nem lesz kisemmizve.
Persze, van a másik verzió, hogy csak ezért...
Nem azért akarok feleség lenni, mert bármilyen anyagi javam származzon belőle.
Elég baj, ha valakinek rögtön ez jut eszéve, és nem az, hogy valakihez tartozzon "hivatalosan" is.
Ez még mindig egy gesztus a férfi részéről, hogy komolyan gondolja a nővel az életét.
De ez csak az én véleményem és nézőpontom.
28
Akkor biztosan nem vennéd zokon, ha lenne egy házassági szerződés esetedben;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!