Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiaknál mi az a legkésőbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknál mi az a legkésőbbi időpont, amikor hajlandók eljegyezni egy nőt?

Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán mikor érzik azt, hogy el szeretnék jegyezni a párjukat?
2020. aug. 23. 15:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
33%
#10 2 év?? Kapuzárási pánikolsz, hogy ennyire sietni akarsz? Hány éves vagy? Fel tudsz valamit mutatni a láb szétrakásán kívül amiért megérné elvenni téged? Diplomád van? Saját házad?
2020. aug. 23. 16:41
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező tuti egy aranyásó lehet szerintem. A nincstelen nők így akarják felvakarni magukat, de ez nem fog menni,mert azért ma már okosabbak annál a férfiak, hogy egy jöttment nincstelen nőt feleségül vegyenek. 34/F
2020. aug. 23. 16:47
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki máskor... Mi pl. 9 év járás után döntöttük el, hogy összeházasodunk (4 éve), de addigra már együtt éltünk 7 év óta, és volt egy 4 éves gyerekünk is már, úgy konkrétan nem jegyeztük el egymást csak megbeszéltük, hogy házasodjunk össze,es megtörtént 1,5 hónapra rá.
2020. aug. 23. 17:09
 14/32 A kérdező kommentje:

Kocsim és házam is van.

Lendüljünk már túl ezen, hogy minden nő aranyásó!

2020. aug. 23. 17:36
 15/32 anonim ***** válasza:

14

Válaszod az viszont nincs, hogy miért kötelező ez neked...az "akarom s mert"...szerintem tartsd meg magadnak, mert attól minden férfi, inkább tojik rád-elszalad;)

2020. aug. 23. 18:50
 16/32 anonim ***** válasza:
Nem értem mi nem világos neked ezen. Egy férfi ezt akkor akarja, ha ő maga hozza fel ezt a témát. Ha a barátod ezt nem hozta fel neked még soha, akkor valszeg ő egyáltalán nem akar házasságot kötni veled, amit a mai világban szerintem okosan is tesz, bár ez az én magánvéleményem. 29/F
2020. aug. 23. 18:55
 17/32 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon max 2 év!
2020. aug. 23. 19:01
 18/32 anonim ***** válasza:
Mi öt évet éltünk együtt, már volt egy gyerek is, akkor beszéltük meg, hogy összeházasodunk, azóta még két gyerekünk született, és eltelt tíz év. Szerintem jobb előbb kiismerni jól egymást, mint majd válni.
2020. aug. 23. 19:06
 19/32 anonim ***** válasza:
Láb szét rakása meg aranyaso? 🤣 Hol élnek ezek az emberek? Legalább egy gyűrűt tudjon már felmutatni a pasi, ha manapság a nő visz mindent bele a kapcsolatba. Épp h betoltottem a 30at és saját házam meg autóm van. Saját erőből kerestem meg rá a pénzt, nem örököltem sehonnan és k.rvanak sem álltam, de ez egyeseknek biztos nagyon elképzelhetetlen 😀
2020. aug. 23. 22:17
 20/32 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Ez nagyon szép,és jó.Ez nekem is megvan bőven.Csak semmire se biztosíték.

Majd akkor kapsz gyűrűt,ha úgy látom,hogy van jövője

a közös életnek,ami kevésbé függ attól,hogy mid,és mennyid van,hanem,hogy látom e benned a leendő gyermekeim anyját.

Ha nem,akkor lehet kastélyod is,az sem tud meghatni.

2020. aug. 23. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!