Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 40 plusszos férfi egy 16 éves lánnyal van az pedofília fel lehet jelenteni?
Figyelt kérdés
ismerek egy ilyen párt... rendőrségnek lehet szólni...2020. aug. 22. 17:35
22/26 anonim válasza:
Én is ismerek ilyet, a pasas gyakorlatilag felnevelte a feleségét, 19 volt a nő, 46 a pasas, amikor összejöttek. Ennek 9 éve, jövőre lesz a lagzi. Én ugyan nem értem, de nem is rám tartozik, egészségükre. Bár az mindig elgondolkodtat, hogy egy felnőtt férfi mi az úristent tud kezdeni szellemileg egy gyerekkel, mert a szex részét értem, de nem csak abból áll az élet. xD
23/26 anonim válasza:
Mocskos tetű az ilyen aki ezzel foglalkozik! Ő maga egy baszatlan pedo bear! Látens pedo búza!
25/26 anonim válasza:
14 évet ha betöltötte a lány, azzal dug, akivel akar.
A pasi nem pedofil, viszont mentálisan beteg, az biztos.
26/26 anonim válasza:
Milyen dulva keményfiúk vannak itt. A valóság meg:
"...
-Akkor megdugod mégegyszer"
Ehhehheehhhee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!