Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy 40 plusszos férfi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 40 plusszos férfi egy 16 éves lánnyal van az pedofília fel lehet jelenteni?

Figyelt kérdés
ismerek egy ilyen párt... rendőrségnek lehet szólni...
2020. aug. 22. 17:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem jobb, de egy 40+-os f.sz ne akarjon már semmit egy 16 éves kislánytól! A lánya lehetne!
2020. aug. 22. 18:18
 12/26 anonim ***** válasza:
8%

Nem feltétlenül gyakori vagy megszokott, de jogilag úgy tudom, ebbe nem lehet belekötni (közeli rokonom volt hasonló helyzetben, ahol később a kislány anyukája problémázott, de abból sem lehetett semmi).

Nem igazán értem így önmagában a problémát. Lehet, hogy jól megvannak, létezik ez a jelenség már évezredek óta.

Kedves Kérdező, téged miért zavar ennyire a dolog?

2020. aug. 22. 18:23
 13/26 anonim ***** válasza:
66%
Én 41 vagyok és volt valami hasonló kérdés. Ott is azt írtam, hogy ez beteges és inkább a fszom vágnám le, de az nem is férfi, aki egy 16 évest megtud kívánni akár szexuálisan vagy bárhogy az csak egy beteg ember semmi más egy nyomorék, akit a korosztálya kigúnyol és lenéz... én az ilyen embert semmibe se nézem és igen nem büntetendő, de én azért mégis megszorongatnám a monyait valami tüzes vassal, hogy többet eszébe se jusson ilyen!
2020. aug. 22. 18:24
 14/26 anonim ***** válasza:
70%
A 13-as is egyetért abban, hogy egy 40-es fószernak semmi keresni valója egy 16 éves lányka mellett. Tessék, indokolt lenne az a koponya reccsenés! .
2020. aug. 22. 18:29
 15/26 anonim ***** válasza:
79%

Mivel jogilag nem büntetendő, csak maximum erkölcsileg elítélendő, ezért ha magától nem száll le a lányról (általában nem állnak le maguktól csak ha "nyakon csípik"), akkor be kell fenyíteni. Nem megverni! Szóban, de határozottnak és keménynek kell lenni + a szemkontaktust végig tartani kell velük szemben (ők nem fogják majd tudni tartani, gerinctelen férgek ugyanis), szépen végig a szemébe nézve határozottan komolyan el kell neki mondani, hogy ez és az stb. és persze ne ordibálj, csak nyugodtan, de bele a szemébe.

Nekem már sajnos nagyon sok hasonló esetem volt (főleg mivel van 2 húgom!) és ez az egyetlen módszer ami beválik. Bár csak a tökösek fognak odaállni eléd (a legtöbb nem az)

2020. aug. 22. 18:31
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Azért szerintem az élet ennél összetettebb, mint itt egyesek próbálják leírni :D Persze, a nagy átlag szereti a saját korosztályát, és nincs is ezzel probléma (sőt), de mindig vannak kivételek. Pontos ismeretek, arc nélkül sokszor könnyű ítélkezni, de lehet, ha személyesen ismernétek 10-20 ilyen párt, különböző élethelyzetekkel, személyiségekkel, nem lennétek ennyire kritikusak. Meglepően sokféle egyéni sors van ám.
2020. aug. 22. 18:36
 17/26 anonim ***** válasza:
86%
Engem nem érdekel kinek milyen sorsa van! Ha az én 16 éves lányom környékén!! 40 plusszos fasz megjelenik, az volt az utolsó lélegzetvétele!! Kinyírom a férget!!!
2020. aug. 22. 18:41
 18/26 anonim ***** válasza:
94%
Így-így 17-es!
2020. aug. 22. 18:48
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

Mennyi agresszív ember...

Azért abban igazuk van, hogy a lány lelép, ha a barom apját fejbe csapom viperával, ha rám jön.

2020. aug. 22. 18:52
 20/26 anonim ***** válasza:
84%
Hamarabb osszecsomagollak gyikarc. Ne itt poenkodj.
2020. aug. 22. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!