Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 40 plusszos férfi egy 16 éves lánnyal van az pedofília fel lehet jelenteni?
Nem feltétlenül gyakori vagy megszokott, de jogilag úgy tudom, ebbe nem lehet belekötni (közeli rokonom volt hasonló helyzetben, ahol később a kislány anyukája problémázott, de abból sem lehetett semmi).
Nem igazán értem így önmagában a problémát. Lehet, hogy jól megvannak, létezik ez a jelenség már évezredek óta.
Kedves Kérdező, téged miért zavar ennyire a dolog?
Mivel jogilag nem büntetendő, csak maximum erkölcsileg elítélendő, ezért ha magától nem száll le a lányról (általában nem állnak le maguktól csak ha "nyakon csípik"), akkor be kell fenyíteni. Nem megverni! Szóban, de határozottnak és keménynek kell lenni + a szemkontaktust végig tartani kell velük szemben (ők nem fogják majd tudni tartani, gerinctelen férgek ugyanis), szépen végig a szemébe nézve határozottan komolyan el kell neki mondani, hogy ez és az stb. és persze ne ordibálj, csak nyugodtan, de bele a szemébe.
Nekem már sajnos nagyon sok hasonló esetem volt (főleg mivel van 2 húgom!) és ez az egyetlen módszer ami beválik. Bár csak a tökösek fognak odaállni eléd (a legtöbb nem az)
Mennyi agresszív ember...
Azért abban igazuk van, hogy a lány lelép, ha a barom apját fejbe csapom viperával, ha rám jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!