Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségem nem szeretne gyakrab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem nem szeretne gyakrabban tisztasági betétet cserélni, és nem találom higiénikusnak?

Figyelt kérdés

Minden nőnek van vaginális válladéka, nyilván. És nem arról van szó hogy nem mosná meg esténként rendesen, hanem tényleg Neki több van.

Mondtam neki hogy nem találom túl kellemesnek hogy állott válladékos, ez tényleg nem ok , Nem is higiénikus nekem legalábbis. De ő viszont arra szokott hivatkozni hogy Bepállik tőle (megértem bár nem tudom igaz e), vagy hogy kényelmetlen amíg meg nem szokja az újat vagy éppen környezetvédősdi jön rá. De van hogy nem is mond konkrét okot csak rám morog hogy hagyjam már békén. Nem vagyunk rossz anyagi helyzetben hogy ezen kelljen spórolni.

Nem szeretném ha pont ilyen miatt vesznénk össze. Mit gondoltok? Mivel lehetne rávenni?

2020. aug. 20. 12:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
99%

Menjen el nőgyógyászhoz.

Ha fehér színű nem biztos, hogy baja van. Menstruációs időszak előtt még több szokott jönni!!

Ajánlom olvasgass ebben a témában többet és ne rögtön a barátnőd cseszegesd mert ez az egészségtelen, nem a barátnőd váladéka.

Tisztasági betétet én se használnék ebben a dög melegben mert attól rosszabb lehet egy idő után.

A másik ami tuti tipp ha tényleg sok van neki a hónap minden napjában.

Használjon lady vita hüvelykúpot (grapefruitos). Sokáig kell legalább 1 hónapig használnia, hogy a tünetei enyhüljenek.

2020. aug. 20. 13:45
 12/15 anonim ***** válasza:
99%

Nekem is elég sok, bár csak időszakosan (mivel a hüvelyváladék mennyisége, sőt állaga is a havi ciklus szerint változik - menzesz előtt, után, peteéréskor is más). Egyszer nőgyógyászati szűrésen meg is jegyezte az orvos, kérdezte, hogy szerintem ez normális-e. Mondtam neki, hogy őszintén szólva igen, eddig azt hittem (mivel egyébként nincs panaszom, nincs fura szaga, nem viszket stb.). Mondta, hogy hát majd most kiderül, és a kenetet kivizsgáltatta jópár baktériumra, gombára, mit tudom én mire. Negatív lett minden, úgyhogy igen, ez nálam normális.

Viszont csatlakozom a 7-eshez: ha valamiben bepállik, büdös lesz, és nem higiénikus, az a betét, mert valóban nem szellőzik. Sűrűn (2 óránként, mert az ennél gyakoribb aztán már tényleg nem életszerű) cserélgetve sem az igazi, mert az olyan, mintha az egyik cipőben megizzadt lábadat átdugnád egy másik cipőbe...annál sokkal jobb, ha megmosod a lábad, és amikor teheted, akkor csak zokniban vagy, nem hordasz cipőt 24 órában. Ééérteeed...

Amúgy tényleg nem értem én sem. Naponta ötször lecsekkolod, hogy minden pillanatban guszta-e, vagy mi? Oké, tényleg nem szívderítő a váladékos bugyi és nemiszerv, de ha épp nem készülsz vele valamire, akkor nem is kell látnod. Másrészt meg: ha betét van bent, akkor is ugyanaz van: váladékos anyagdarab (csak bugyi helyett a betét) meg váladékos punci. Mivel gusztusosabb ez? Ha szexnél van problémád vele, akkor tényleg azt ajánld neki, hogy olyankor frissítse fel magát kicsit, mielőtt nekikezdtek, ne pedig azzal nyaggasd, hogy egész nap hordjon betétet.

2020. aug. 20. 14:02
 13/15 anonim ***** válasza:
3%
Azert ne promózzátok mar hogy tok normalis hó ohy rjjel nappal valadekozik a no. Ez nem egeszseges. Az se, ga allandian tosztasagit kene hordania. Egeszseges az, ha bugyi nelkul is barmikor jarkalhat anelkul hogy bokaig csurogna a cucc belole. Snnak csak szex utan van a helye :) nekem nem lenne gusztusom ilyen puncit nyalni stb es kimaradni sem spontan szex ol, vagy hohy bugyi nelkul menjen valahova velem ahol lehet jatszani stb.. Eleg sok jo dologbol kimarad igy, szerintem nőgyógyászhoz kell mennie.
2020. aug. 20. 14:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom neked férfi létedre is nem mindig vagy teljesen tiszta, csöpög a hugya amit ugye csesznek kitörölni, váladék gyűlik a makk alatt, ami néha bebűzlik, na szóval hordj tisztasági betétet majd az megoldja szerinted?

Szex előtt mosakodjatok rendesen, a többivel meg ne törődj hogy milyen ott.

Orvossal konzultáljon hátha valami baj okozza, de egyébként teljesen normális jelenség.

2020. aug. 20. 14:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a betétfétises. Tiszta beteg az agya.
2020. aug. 20. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!