Otthoni, kerti medencét ajánlatos hogy mások is (barátok) használják? Higiénikus? Elsősorban a gyermekeim kedvéért tettem fel, de azóta a barátaink rakásra jönnek hozzánk fürödni a medencében.
Figyelt kérdés
2020. jún. 28. 23:13
1/6 A kérdező kommentje:
Megjegyzem hogy a medence átmérője 5,5 méter.
2020. jún. 28. 23:19
2/6 anonim válasza:
Nem értelek.
Ha nem szeretnéd, hogy használják, akkor mondd meg nekik, te döntöd el, hogy ki mit tehet meg nálad.
Ha nem akarsz konfrontálódni, ereszd le, takarítsd ki, használják a gyerekek, másnak meg mondd azt, hogy nem üzemel.
Én nem szeretném, ha boldog- boldogtalan a gyerekeimnek szánt medencét használná.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, egyetértek. Én sem igazán repdesek az örömtől. A helyzet az hogy elég nagy a medence, nem eresztjük le túl gyakran a vizet, viszont folyamatosan tisztítjuk és fertőtlenítjük. A barátaink közül viszont egyesek nagyon természetesnek veszik hogy belemenjenek ők is. Nem tudtam hogy csak nekem vannak ilyen (egyesek szerint érthetetlen) elveim, hogy nem szeretem az ilyesmit? Köszönöm szépen, majd határozottabban meg fogom mondani nekik ezentúl, hogy ne használják a medencét.
2020. jún. 28. 23:35
4/6 anonim válasza:
Ha fertotlenitve van, akkor hasznalhatjak. Kulonben nagyon aggalyos lenne, ha csak egy felfujhatos medence lenne.
Ha az eloirasoknak megfeleloen fertotlenititek.
5/6 anonim válasza:
4-es vagyok. De a keretlen potyazas az mar nem oke. Csak mert nektek van.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok van. Majd határozottabban fel fogok lépni. Mivel én nem tudom biztosan hogy a fertőtlenítés 100%-os vagy nem (nem vagyunk profik ezen a téren).
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
2020. jún. 29. 06:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!