Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtanátok? Van egy távkapcsolatom másfél éve. Minden rendben volt idáig...azonban egy hete megtudtam egy olyan dolgot ami kissé mellbevágott.
#2 a normális alatt azt érted hogy megszokott?
Egyébként te most mit csinálsz? Vadidegeneknek beszéled ki a problémáitokat, és tőlünk kérdezed hogy mi mit tennénk.
Igen úgy értem.
A vadidegeneknek beszélem ki...itt arra lennék kíváncsi én vagyok a defektes hogy rosszul esik tőle? vagy tényleg megszokott ez a férfiak körében.
#4 ja jó, az sokkal jobb. :D
Nem tudom mennyire megszokott, de volt már hogy mások beavattak a szexuális életükbe.
Engem zavarna. Semmi közük az intim dolgaidhoz, óvodás mentalitású ember beszél így a párjáról nem is közeli embereknek. Még ha a legjobb barátjának beszél ilyeneket, az oké, de hogy a kollégáinak??? Ez egy személyes ügy, nem egy random csaj vagy...
Tartja a mondás, hogy úriember nem fecseg ilyenekről, hát a párod nyilván nem az. Kérdezd meg, hogy mennyire lenne boldog, ha kibeszélnéd a kisboltban, hogy teszem azt vmikor nem állt fel neki, vagy akármi?
1.: A távkapcsolat nem kapcsolat.
2.: Majd mindenki kibeszéli. Ez neked újdonság?
Felejtős! Képzeld el hogy a legintimebb beszélgetéseitek is a kollegáknál landolt. Magyarán bemész elé a munkahelyre, és az összes pasi kolléga téged bámul nyálcsorgatva!
Töketlen óvodás a pasid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!