Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választ rengeteg nő ennyire rosszul?
Rendszeresen jönnek olyan kérdések, ahol nők panaszkodnak olyanokról, hogy a pasijuk konkrétan csajozik, drogozik, megveri őket és hasonlók. Mégis az illetővel vannak.
Férfiaktól, ilyen kérdés szinte alig jön.
Ráadásul, a nők mindig, a "milyen pasit keresel?" szövegre pozitív dolgokat írnak.
Miért vannak ilyen pasikkal együtt? És ha ennyien ilyen negatív pasikkal vannak, akkor ezt értik "normális" pasi alatt?
Azért van ez, mert a férfiak között eleve sokkal több a mentális beteg, alkoholista, agresszív természetű, bűnöző hajlamú mint nők között.
Ez azt jelenti, hogy nagyobb a valószínűsége, hogy kifog valaki egy agresszív kretént, mint egy férfi kifog egy női bántalmazót. Mert ugye nők is bántalmaznak férfiakat de teljesen más módszerekkel. Ritkán folyik tetlegesség, inkább megalázzák, lelkileg zsarolják, korlátozzák, míg a férfi bántalmazó az öklét is használja igen gyakran.
A kriminalisztikában az elkövetők létszámát tekinve dupla a annyi férfi, mint nő. Pszichopaták kb 70% férfi, 30% nő.
Van párom, aki normálisan bánik velem, kitart melletten, hűséges hozzám, szeretteljes, régóta együtt vagyunk és építjük a közös életünket. Mellé intelligens, tanult, jó munkája van. Nem mondom, hogy tökéletes a kapcsolatunk, de régóta együtt vagyunk, és minden problémánkat megoldjuk, nem "pasim"/"csajom" kategóriájú kapcsolat, hanem valódi TÁRSai vagyunk egymásnak.
VISZONT évi 1x él egy kis MDMA-val vagy fűvel, és szintén kb. évi egyszer berúg (nem hányásig, csak pár sör + mókos, nevetős hangulat), de volt olyan év, amikor 0x rúgott be. Ezen az 1-2 alkalmon kívül nem is nagyon bulizik, és színjózan. Na de akkor ő most drogos, és rosszul választottam, és igazolom a nőkkel kapcsolatos sztereotípiáitokat? :D Az itt vergődő soviniszta incelek felsőbbrendűek a páromnál, mert sosem élnek semmilyen tudatmódosítóval (max. alkohollal, mert az "normális")?
A legtöbb fiú gyerek tudat alatt az apját másolja. Nem az anyját. De ha nem volt jelen sem, akkor ki sem alakulhatott benne egy kép a normális férfiről. Az anyukája hiába tanítja, mondogatja neki, hogy fiam legyél tiszteletteljes a nőkkel, ha nem azt látta, nem az rögzült benne.
A legjobban nem prédikációval tudsz hatni a gyerekre hanem jó példával. Ha egy fiú látja, hogy apa jó probléma megoldó, szociálisan fejlett, készséges, asszertív, akkor nagy valószínűsége hogy ő is ezt fogja alkalmazni, nem nyúl durva, primitív eszközökhöz a konfliktusoknál.
Az a baj, még mindig, hogy nektek pasiknak 99%-ban az fontos, hogy mennyire szép a nő, és ezt első ránézésre meg lehet állapítani.
Ezért azt hiszitek, hogy mi nők is így választhatnánk. Pedig ez nem igaz. Csak egy példa: karakterszínész. Ez tudod, hogy mit jelent? Azért játszik mindig agresszív, bűnöző bunkót, mert olyan az arca. Közben magánemberként lehet kedves, példás családapa, aki hűséges és a tenyerén hordozza a feleségét.
Arról meg ne mi nők tehessünk már, hogy 100 pasiból 80 defektes, és egy normális pasira kisebb az esély, mint a lottó ötösre.
De azon se kell csodálkozni, hogy egyre több nő un bele ebbe, és inkább elvan egyedül.
Ez azért van, mert rengeteg férfi hazudik és másnak mutatja magát.
Voltam bántalmazó kapcsolatban.
A férfi nem az a tipikus kigyúrt, tetkós állat. 170 cm, kb. 80 kg, kis pocak, szemüveg, amolyan bölcsész típus. Nagy lendülettel udvarolt első perctől: romantikus sms-ben, virágok, vacsorák, délután a munkahelyem előtt várt. Az ágyban is odaadó, elképesztően tudta, hogy mi kell. Pont olyan volt, amilyenre mindig vágytam. Persze, hogy fülig szerelmes voltam.
Pár hét után összeköltöztünk, kivettünk egy albérletet. Pár hónap után nyomatta ezerrel, hogy házasodjunk össze, és tőlem akar gyereket. Lehetőleg azonnal.
A szüleim is az ujja köré csavarta. Még anyám is fújta, hogy megfogtam az isten lábát, menjek hozzá.
Aztán egyszer munka után egy kollégàval mentünk ki az ajtón, ő persze ott várt. Hazafelé a kocsiban ordított, hogy ha megcsalom, megöli a pasit. Otthon durvább lett, akkor csattant el az első pofon.
Itt az az igazán durva, hogy még anyám se hitte el, hogy ilyen agresszív volt, és még ő mondta, hogy biztos én provokáltam ki a pofont. Előfordult, de fátylat rá, hát lassan esküvő. Mit szólnak a rokonok, ha lemondjuk?
A pofon után az exem teljes lendülettel udvarolt. Az ágyban is feltűnően odaadó volt. Azt hittem, hogy tényleg egyszeri eset, és biztos én is hibás voltam.
A következő pofont megint azért kaptam, mert ok nélkül volt féltékeny. Ugyanez lement mégegyszer, udvarlás, én provokáltam, ne tegyem féltékennyé, aztán meg van oldva.
De akkor már kezdte azt, hogy mit vehetek fel munkába. Kivel beszélhetek. Nem örült, ha találkoztam a "ri.banc" barátnőmmel.
Eleinte vitába szálltam, aztán "kiérdemeltem" a pofont. Utána udvarlás. Egy idő után inkább hallgattam.
A végén féltem tőle.
De időben, esküvő előtt elmenekültem. A "rí.banc" barátnőm fogadott be pár hónapra. Anyám még akkor is hibáztatott. Azóta vele se beszélek.
Szóval pont azért estem csapdába, mert olyat kerestem, aki kedves, romantikus, és nem egy izomagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!