Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy a lány azon sértődik meg, hogy nem fekszem le vele?
#21-es te meg egyszerűen nem vagy normális. Meg vagy őrülve az a nagy helyzet. Nemhogy a kérdésre válaszolnál.
A nők mindig erre panaszkodnak leginkább, hogy nem a férfi hordja a nadrágot, én azt hordok és el is várom a barátnőmtől, hogy ő pedig a szoknyát hordja. Akkor nem lesz semmi baj.
"Az, hogy a férfi hordja a nadrágot a nő pedig a szoknyát?"
Igen, PONTOSAN ez a hímsovinizmus.
Van bennem ezt elismerem, de nem vagyok az! Tudom ez most kicsit paradox, de most ti min húztátok fel magatokat? Azon, hogy a barátnőmmel játszunk kicsit, vagy azon, hogy megjegyeztem, hogy a nők hordják a szoknyát?
Mert ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy viselkedjenek nőként, nem azt, hogy álljanak a sütő mellett 0-24 ben meg takarítsanak stb. viselkedjen úgy mint egy nő, és ha a férfi együtt akar lenni vele akkor ne ellenkezzen.
"ha a férfi együtt akar lenni vele akkor ne ellenkezzen."
Amit te ezért kapni fogsz....és full jogosan. Gyökér.
"ha a férfi együtt akar lenni vele akkor ne ellenkezzen"
Szóval nem mondhat nemet neked Ó SZENT FÉRFI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!